sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Syreenin tuoksu huumaa pään on sininen ilta. Ja taivaanranta roihuaa kun aurinko käy maalaamaan*

Päivässä tässä on kesän tuoksu sieltä sen kaukaa tuuli toi. Aivan kuin päättyisi kilpajuoksu, kesä sen voitti ja ilo soi ♡
Haaveilen aina lenkkeilessä upeilla Käpylän kujilla puutarhasta kera pikkuisen tönön. Niin tänäkin aamuna. Minulle kelpaisi sellainen villiintynyt, kesyttömän kaunis ja salainen puutarhakin. Mutta pitäisi möyhiä ja kitkeä. Sain aikanaan sen kiintiön täyteen kahdeksasta neljään eräs kesä. Melkein itkin. Mutta joku puutarhatonttu voisi hyvinkin aina tehdä nämä puolestani.

Oon kova tyttö suorittamaan ja tänään olikin kevyt 10 tunnin työpäivä. Onneksi minulla on ihanat työyhteisöt ja huippu asiakkaat. Opin joka päivä uutta elämästä, sen kiemuroista ja yllättävyydestä. Kiitollisuus kaiken väsymyksenkin keskellä. Ja ne haaveet pitävät mut liikkeessä,en sammaloidu. Hiljaisuus rivien välissä, onni maan ja taivaan välillä.



"Tuoksuvat syreenien valkoiset kukkaset,terttuinsa peitos on puu. Lehdossa laulanta soi satakielien,hiljaiseen yöhön luo loisteensa kuu. Valkoisten syreenien tuoksua en unhoittaa koskaan mä voi".
Suosikkituoksuni syreeni ja lempparikukkanin pioni. Syreenien tuoksu saa minut tekemään entistä pidempiä aurinkolenkkejä. Kotipihan tuoksu ja tuoksumuisto lapsuudesta ♡


















SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig