sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Hersyvät terveiset Tallinnasta* Varoitus! Sisältää ruokakuvia!

Viikonloppu oli enemmän kuin osasin odottaa. Oli paljo hyviä hetkiä, poskipäät kipeinä nauramisesta ja uusia muistoja. Meillä on uskomaton työyhteisö. Yövyimme jo legendaarisessa Sokos hotel Virussa, jonka standard-huone oli erittäin kotoisa ja vastasi Suomen hotellihuoneita. Huoneen sänky ansaitsee erityismaininnan sen pehmeydestä. Aamupala oli runsas ja aamupalasali oli suuri. Hotellin yhteydessä sijaitsee kauppakeskus, joten hotellista pääsee suoraan kauppakeskukseen. Olisimme halunneet käydä hotellin yläkerrassa olevassa KGB:n museossa, mutta päivän kierrokset olivat jo loppuunmyytyjä. Seuraavalla kerran sitten museoon paremmalla onnella. Jos haluat mennä museoon, niin varaa kierros jo ajoissa.  Illalla kävimme pubeissa ja lopulta päädyimme joksikin aikaa Virun hotellin ööklubiin :D 

 Illallistimme Salt-ravintolassa, jota voin vain suositella. Ainut ikävä puoli, että paikka on varsin kuuma. Etenkin jos koko pieni sali on täynnä. Alkuruuat ovat todella makoisia ja ihastuin ikihyviksi sinisimpukoihin. Pääruokana nautin ankkaa, kun taas työkaveri otti mustekalan lonkeroa. Hurjan näköinen annos, mutta kuulema erittäin hyvä. Jälkkäriksi naurin shampanjakakkua mansikoilla. Voin vain siis suositella keskustassa olevaa Salt-ravintolaa. Pieni, intiimi ja hyvä tunnelma.

Päivällä söimme vanhan kaupungin  The Albionissa (mielettömät ruuat, etenkin paistettu tummaleipä sekä sen lisukkeet) ja Mashassa. Masha sijaitsee aivan laivaterminaalin läheisyydessä. Voin vain suositella tätä venäläistä ravintolaa, miljöö on hulppea ja hinnat todella edulliset, niin ja ruoka makoisaa. Tällaisia työhyvinvointimatkoja tulisi olla useamminkin, niissä oppii tuntemaan tuntemaan työkavereitaan enemmän. Matka oli rentouttava ja löytyi sieltä jotain matkalaukun täyttöäkin, nimittäin uudet juhlaballeriinat, Hilfigerin teeppari ja hippityylinen toppi viime viikonloppuisen Vilnan hippityylisen neuletakkini kaveriksi.

Tallinna, se on kaupunki, joka ihastuttaa kerta toisensa jälkeen.
Viikonloppu oli töiden ja Tallinnan matkan puolesta täydellinen.
Enää 3 viikkoa kesälomaan :)

Instagram: satumkirjavainenSalt-ravintola keskustassa on suosittelemisen arvoinen!

Tämä lagerolut oli erittäin hyvä, suosittelen!
Vilnan ostos.


Masha-venäläinen ravintola sataman läheisyydessä. Upea miljöö, edulliset hinnat ja todella hyvät ruuat. 0,7 l olut maksoi vain 5,80e.
Tosin pannukakut olivat raakoja, koska olivat liian paksuja.
Mashassa on muuten upea toiletti, joten siellä kannattaa piipahtaa vaikka senkin takia parilla.


 The Albion-ravintola vanhassa kaupungissa. Edulliset hinnat ja suuret suosittelut.

SHARE:

1 kommentti

  1. Upea reissu takana teillä! Ihania kuvia ja noi kengät on varsin upeat, tykkään. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig