keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vuokkoset - suomalaista laatua sanoin ja kuvin*

Elämään kuuluu Mika Waltarin mukaan kolme tärkeintä arvoa elämässä: Inhimillisyys, suvaitsevaisuus ja kaunis turhuus. Arvostakaamme sitä, että meillä on valinnanvaraa ja pitäkäämme mielessämme ne, joilla ei ole! Kaikilla maailman naisilla ei ole mahdollisuutta huolehtia intiimihygieniastaan, kuten meillä suomalaisilla naisilla on mahdollisuus. Vuokkoset eivät ole turhuutta vaan laadukkuutta, juuri sitä me naiset kaipaammekin.

Postaus on tehty yhteistyössä kotimaisten Vuokkosten kanssa. 
Vuokkosten kotisivuilta löytyy mielenkiintoisia tietoiskuja nuorten vanhemmille sekä heidän tuotteistaan.
Delipap Oy on Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Perheyrityksemme perustettiin vuonna 1978 ja siitä asti olemme olleet läsnä suomalaisessa arjessa. Yrityksemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, ympäristövastuu, ihoystävällisyys ja korkea laatu. 

Kuukautisten alkaminen on aina tytön  elämässä suuri etappi. Kuukautiset ovat jännittävä ja jopa hävettävätkin. Mutta lopulta se on suuri asia nuoren elämässä. Vanhempien tehtävänä on hyvissä ajoin kertoa, mitä kuukautiset on ja mitä se tarkoittaa naisen elämässä. On myös hyvä kertoa hyvistä kuukautissuojista sekä ehkäisystä. Vuokkosten siteet ovat avainlipulla merkitty ja Vuokkoset on saanut pohjoismaisen ympäristömerkin ja tekee yhteistyötä allergia- ja astmaliiton kanssa.

Olen ollut aikanaan osa-aikaisena työntekijänä Delipapin sisaryhtiössä Paperisetillä Lieksassa Muumi-vaippoja valmistavassa tehtaassa.  Olin töissä pakkaajana tehtaan puolella, laboratoriossa sekä toimistoapulaisena. Opin paljon laadukkaiden vaippojen valmistuksesta ja laadun vaativuudesta, asiakkaille ei myydä epäkurantteja tuotteita.  Pääsin myös käymään Delipapin Veikkolan tehtaalla, jossa valmistetaan Vuokkosia. Ammattitaitoiset työntekijät, korkeat laatuvaatimukset ja upea liikeidea.
Minulle kotimaisuus merkitsee turvallista valintaa ja työpaikkoja Suomessa sekä korkeaa laatua. Laatua, josta maksaa joskus mielellään hieman enemmän ja tähän kuuluu myös ympäristövastuu eli tiedän tasan tarkkaan, ettei luontoa ole kuormitettu liikaa valmistamalla tuotteita.  Käyttämällä Suomessa tuotettuja  tuotteita takaan ihmisille jatkossakin työpaikan eli  tuotantoa pysyisi kotimaassa :) Ihoystävällisyys on myös erittäin tärkeää, koska on ihana tuntea olonsa mukavaksi ympäri vuoden ja koska en ole koskaan kärsinyt iho-ongelmista, niin minkä takia ottaisin riskin ja valitsisin muun siteen kuin Vuokkosten.  Kuukautiset ovat muutenkin niin inhottavan vaivalloinen juttu,, että on vain hyvä, jotta on ajateltu naisten hyvinvointia näin pitkälle. Myös niinä vähemmän hohdokkaina ja ihanina päivinä.  
Täältä pääset lukemaan lisää Vuokkosten ympäristötakuusta.


Vuokkosten uudet siteet ovat kevyitä ja ohuita, imukykyisiä sekä hellävaraisia iholle.
Käyttömukavuus on hyvä ja Vuokkosten siteet ovat dermatologisesti testattuja. Hinta on kilpailukykyinen ja niitä saa pienimmistäkin marketeista ympäri Suomea. Vuoden jokaisena päivänä tulee nauttia elämästä ja Vuokkosten avulla helpottuvat ne hieman kivuliaimmatkin päivät joka kuukausi.  Kun pukee päällensä kauniit vaatteet, niin kaikki lähtee alusvaatteista, niillä on suuri osuus kantajansa ulkonäköön ja itseluottamukseen. Kun olet puettu hyvin ja mukana kulkevat Vuokkosten laadukkaat siteet, niin et voi kuin loistaa kuukautistesikin aikana.
Mutta jos rintaliivit hiertävät, niin sitä voi verrata huonosti suunniteltuihin kuukautissuojiin.

Nauti siis jokaisesta päivästä, nauti naiseudesta ja raikkaudesta.
Ei sivuvuotoja tai hiertymiä vaan raikkautta ja itsevarman hyvää oloa.
Vuokkosiin voit luottaa sportatessasi, arjessa tai juhlissa.
Mikään ei pysäytä meitä naisia, valitkaamme Vuokkoset!
Olin toissa viikonloppuna Vilnassa ja bongasin siellä paikallisesta marketista Delipapin tekemiä suomalaisia Muumi-vaippoja. Hyvää oloa vuoden jokaiselle päivälle, SHARE:

1 kommentti

  1. Yritän tukea mahdollisuuksien mukaan suomalaisia yrittäjiä, koska haluan, että työpaikat pysyvät täällä. Joten siis menkkasiteissäkin Vuokkoset on tuttu :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig