keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Solaris & Fuzion by Instrumentarium - värikästä kesää!

Olin viime kuulla Kattilahallissa Bloggers Inspiration Dayssa ja pääsin tutustumaan Instrumentariumin eri silmä- ja aurinkolasimallistoihin, kuten  Solaris - aurinkolasimallistoon. Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa. Ihastuin muutamiin aurinkolaseihin ja silmälaseihin. Aionkin hankkia joko aurinkolasit tai silmälasit uudesta Solaris tai Fuzion-mallistosta. Aurinkolasimallisto on monipuolinen ja sieltä löytyy varmasti jokaisella suosikkinsa. 

Tykästyin Fuzion Step into the World-mallistoon, josta tulenkin hankkimaan seuraavat aurinko-tai silmälasini.  Fuzionin uusi design-mallisto on saanut inspiraationsa katutaiteilijoilta – ja ennen kaikkea persoonallisista portaikoista ympäri maailmaa. Väreillä ja kuvioilla leikittelevät portaikot ympäri maailmaa ovat esimerkki eri maiden kulttuureista boheemilla, epäkonventionaalisella ja värikkäällä tavalla. 

Fuzion-malliston suosikkini on San Francisco-kehykset (kuva alla) sen värikkyyden takia, koska olen omistanut aina vain yksivärisiä kehyksiä. Nämä kehykset antavat hehkua ja väriä kasvoille eikä vaatteiden tarvitse olla silloin kovinkaan värikkäitä.

Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike ja palvelee monipuolisen valikoimansa ja asiantuntevan henkilökuntansa avulla tyylitietoisia kuluttajia ympäri maailmaa. Solaris tarjoilee aurinkolasimuotia klassikkomalleista aina viimeisimpiin uutuuksiin. 


Silmälasit ovat Fuzionin-mallistosta ja aurinkolasit Diorin.


Minulle tärkeintä aurinkolaseja hankkiessa on niiden istuvuus ja ulkonäkö. Lasit ovat osa asustetta ja niillä saa muutettua ulkonäköään hyvinkin paljon. Niiden tulee myös kestää aikaa. Olen käyttänyt silmälaseja noin 25 vuotta, joten vuosien aikana on ollut monenlaisia kehyksiä. Monet lasit on tullut ostettua Instrumentariumilta, laajan valikoiman, asiantuntevan, nopean ja laadukkaan palvelun takia. Käytän aurinkolaseja piilolinssien kanssa. Näin voin käyttää eri tyylisiä aurinkolaseja.

 Solaris-mallistosta oli esillä useita erilaisia laseja, jotka olivat suhteellisen edullisiakin,. Mallistosta löytyy paljon yksinkertaisen tyylikkäitä aurinkolaseja, mutta myös monia persoonallisia vaihtoehtoja. Omassa tyylini on tiettyä perinteikkyyttä ja alla onkin muutamia malleja Solaris-mallistosta, joihin tykästyin Dioreiden lisäksi.


Ihastuin erityisesti Diorin aurinkolaseihin.

Kuva Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki                                                 Kuva Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki

Instrumentariumilla oli esillä ständillään kaunis maisema Riosta. Itsekin istuskelin noilla portailla helmikuussa Rion helteissä.Tutustu teksteistä löytyviin linkkeihin ja Instrumentariumin valikoimaan. Kun löydät sopivat aurinkolasit, muista sanoa etukoodi FUZION oston yhteydessä, jolla saat Instrumentariumista -25 % alennuksen kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. 

Onko sinulla jo omat suosikkisi Solaris ja Fuzion mallistoista?
SHARE:

3 kommenttia

  1. Jotkut kivat aurinkolasit olisikin kiva saada. Vielä en vaihda silmälaseja, kun viime vuonna ne ostin.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig