sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kettukarkki Shop. Käpylä. Kukkaloistoa ja kisun lelulaatikko päikkärit*

                   Piipahdin viikolla kotikulmillani olevassa ihanaisessa Kettukarkki Shopissa.
     Tässä kauniissa pienessä liikkeessä tavarat ovat laadukkaita ja niitä voit viedä vaikka                                                                            kylään viemisiksi. 
Liike sijaitsee Käpylässä, Kullervonkatu 22. Kivijalkakaupan valikoima poikkeaa hieman nettikaupan valikoimasta.  Käpylän juna-asema on kivenheiton päässä, samoin 1-ratikan päättäri n. 100 metrin etäisyydellä. Alueella on maksuton katupysäköinti. 

Kettukarkki SHOP tarjoaa koteihin arjen kauniita käyttötuotteita, joita omassakin kodissamme käytetään. Kaupassa myydään ihanien turkkilaisten hamam-pyyhkeiden lisäksi puuharjoja, nestesaippuoita, keittiötekstiilejä ja siivousaineita.
Kettukarkki SHOPin tuotteet ovat eettisesti valmistettuja ja pesuaineet sekä saippuat luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Kaikki tuotteet ovat luontoystävällisiä ja kierrätettäviä. Tuotteet myös testataan arkikäytössä kotonamme, joten myyntiin otetaan vain suositukseni saavia tuotteita.

Aukioloajat ovat 
Ti 10 - 16
Ke 13 - 19
Pe 10 - 16
La 11 - 14

Asensin puhelimeeni askelmittarin ja tehokkuuslaskurin. Olen hieman koukuttunut niihin ja ne antavatkin hyvää lisäbuustia treeneihin. Olen käynyt joka ilta 45-60 minuutin aurinkolenkin. Tänään pitkän työpäivän päätti aurinkolenkki Käpylän kauniilla kujilla ja iltapalaksi extratulisia liekkisiipejä ja ribsejä kera salaatin sekä jänskä jäkisottelu. Oon huomannut sellaisen homman,että lataudun aurinkoenergialla aivan uusiin suorituksiin, muutama kilo jo jäänyt lenkkipolulle. Löytäjä saa pitää,mut aurinkofiilisen pidän itselläni
Eilen töihin lähtiesäni huhuilin Ingridiä ja hön löytyi lelulaatikosta. Parvekkeella oli liian lämmintä, joten päikkärit lelulaatikossa maistuivat paremmalta  ♥ 
Energistä uutta viikkoa!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig