maanantai 16. toukokuuta 2016

Ostosten viemää Vilnasta ja Tallinnasta*

En ole muistanutkaan esitellä vielä Vilnan ja Tallinnan ostoksiani. Tein erittäin kivoja löytöjä edullisesti. Kuten Vilénin Sulokin sanoo: "ostin, kun sain halvalla" :D
Pyrin ostaessani miettimään tuotteen käyttöikää ja kestävyyttä. Parhaimmillaan vaatteet kestävät reilu kymmenenkin vuotta. Kun vaatekaapissa on helposti yhdisteltäviä vaatteita, niin pukeutuminen on helppoa ja lopputulos kaunista. Tämän ensimmäisen punaisen raitapaidan ja tummien farkkujen yhdistelmän kanssa sopii kivasti tumma tai punainen bleiseri sekä toiseksi alimmassa kuvassa olevat pitsitennarit.

Olen ollut lapsesta saakka varsinainen kenkäfriikki ja mitä erikoisemmat kengät sen parempi. Suosin matalapohjaisia tai kiilakorkoisia kenkiä, koska kävelymukavuus on erittäin tärkeää.
Tein Vilnassa poikkeuksen, kun ihastuin ikihyviksi punaisiin korkkareihin, jotka näet edellisestä postauksestani. Nämä punaiset korkkarit ovat sellaiset, että niillä ei kävellä kovinkaan pitkiä matkoja. Mutta onpahan varalta korkkarit, jos sellaisia joskus tarvitsee. Ostan harvemmin kenkiä Suomesta, koska löydän matkoiltani niin kivoja ja erilaisia kenkiä. Sellaisia, joita ei tule vastaan aivan kaikilla. Haluaisin löytää vielä kivat kesäfarkut, vajaamittaiset. Kesällä on luvassa ainakin kaksi matkaa, joten kenkiä ja vaatteita löytyy varmasti lisää garderobiini. Se tarkoittaa sitä, että täytyy myös luopua jostain vanhoista vaatteista, jotta voin ostaa uusia.


Onko sinulla ostettuna jo kesälle jotain uutta tai jotain ostoslistalla?

Tommy Hilfigerin puna-valkoraitainen teeppari pitsihihoilla. 
Ihastuin niin tähän teeppariin, että taidan poiketa Stadin Hilfigeriin ja ostaa samanlaisen sinisillä raidoilla.

Ylhäällä vasemmalla uudet salikengät, ylhäällä oikealla blingbling ballerinat juhliin ja iltamenoihin sekä hippityyliset neuletakki sekä toppi. Tähän yhdistelmään, kun lisää tummat farkut, niin asu on valmis. 

Nämä pitsi-blingblingtennarit löysin Vilnasta 12 eurolla. Tallustelin niillä lauantain Tallinnassa ja totesin erittäin mukaviksi jaloilleni.Vilnassa poikkesin muun muassa luottoliikkeessäni Zarassa ja löysin sieltä kivoja perusvaatteita.

Auringonvalo istahti eilen puunoksalle lepäämään ja katseli sinitaivaalla purjehtivia harsopilviä.

Aurinkoa päivääsi,
SHARE:

3 kommenttia

 1. Noi pitsitennarit taitaa olla ihan samat mitä andiamossa katselin. http://www.kookenka.fi/tarjoukset/an-aida-3001-34147125.html. Hyvään hintaan sait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Mulla tennarit ovat vaan punaisen värisellä rinkulalla. Suomessa kaikki on niin kallista. Olen todellakin saanut kengät edulisesti, ovat Grace-merkkiset.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! Ihanat nuo blingbling baltsut sekä pitsitennarit. :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig