lauantai 21. toukokuuta 2016

Burberry. Oakley. Aurinko. Magnum-baari. Kesäfiilis.

Päivät ovat laukanneet eteenpäin, niin kovaa vauhtia, että olen saanut pidellä harjaksista kiinni pysyäkseni kyydissä mukana. Perjantaina piipahdimme valitsemassa minulle blogiyhteistyön tiimoilta Instrumentariumissa aurinkolasit ja päädyin Burberryn malliin. Lasit ovat juuri sellaiset, joita olen etsinyt jo pidempään ja lasit ovat liukuvärjätyt. Tilasin myös uudet silmälasit, koska sain ne puoleen hintaan. Eikä siinä vielä kaikki sain edullisesti puolen vuoden piilolinssit ja siihen sai mukaan valitsemansa aurinkolasit. Valitsimme miehelleni Oakleyn-mallistosta sinipelipintaiset aurinkolasit. Ja sain kuulla optikolta, että mulla on tällä hetkellä puoli diopteria liian vahvat silmälasit. Ihmettelinkin viime vuonna laseja tilatessani, kuinka näköni on huonontunut, mutta optikko oli tehnyt mokan. Liian vahvat silmälasit, kun kuormittavat silmiä aivan turhaan. Instrumentariumissa on todella mukava, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu. Voin vain suositella. Niin, ja odotan innolla uusia silmälasejani.

Helsingin keskustassa vanhalla ylioppilastalolla on Magnum-jäätelön palvelupiste eli baari.
Voit valita tummansuklaan, valkoisensuklaan tai maitosuklaan valikoimasta. Päälle voit valita kolme makeaa täytettä. Suosittelen makeaa hunajakennoa ja suolaista karamellia. 
Niin kaunis, kuin taideteos mausta puhumattakaan.
Suosittelen! Poiketkaa tänne ja nauttikaa.

Kävimme myös Morrisonissa pizzalla, ehdottomasti kaupungin suurimmat ja makoisimmat pizzat. Jottei elämä ole pelkkää herkuttelua, niin olen asentanut puhelimeeni askelmittarin ja tehokkuuslaskurin. Tällaisina upeina aurinkoiltoina ei vaan voi homehtua kotona neljän seinän sisällä. On päästävä nauttimaan lämpöisistä aurinkoilloista lintujen laulaessa oksalla kesän sanomaa. Olisi nimittäin karistettava muutama kilo ennen heinäkuun Espanjan matkaa. Se tietää tiukkaa salitreeniä ja aamuisia lenkkejä. Mutta lomaillessa on aikaa pitää itsestään huolta. Ja hikitreeneissä adrenaliini virtaa, se mieletön fiilis.

Mukavaa viikonloppua. 
Nautitaan auringosta ja niistä sateistakin, jos niitä sattuu olemaan kotiseudullasi.
Pidetään sydän lämpimänä.

 Good Mood Mondays-blogin Anskun ja mieheni kanssa herkuteltiin Magnumeilla.
Herkkuja ja hyvä seura, voiko ihminen enää enempää toivoa arjen kiireissä?SHARE:

3 kommenttia

 1. Voi Magnumbaaria! Tuntui, että Snapchat on pari päivää ollut pullollaan sitä! Sinne on kyllä pakko päästä mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut kiva päivä ja mitä herkkuja. Magnum baarissa on ehkä pakko käydä ;)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
 3. Uuh Magnum baari ja maut jotka suorastaa vievät järjen! Nam. Hienot lasit hei ja mitkä pizzat! En ole vielä syönyt aamupalaa, joten en kestä. :)

  Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig