maanantai 2. toukokuuta 2016

Kevät.Koti.Käpylä*

Koti. Kevät. Käpylä. Vaikutun joka viikko uudestaan ja uudestaan kotimme sijainnista. Oulunkylä ja Käpylä tarjoavat upeat lenkkeilymaisemat. Ihailin ulkoillessa lintujen konserttia, se oli kerrassaan rentouttavaa ja vieläpä ilmainen konsertti. Kesä tulee.
Ja nyt on paras parsakausi. Nautitaan luonnon kauneudesta ja sen antimista.

Keväällä tulee usein mieleen orastavana nuoruuden muistot. Ne lämpimät kesäillat, tunnit, jolloin viisareiden suunnalla ei ollut mitään merkitystä. Lähdimme ulos myöhään ja pyöräilimme kaupungin toiselle laidalle uimaan, Kevätniemeen. Istuimme kalliolla syöden eväitä, kallio oli lämmin auringosta.


Tai notkuimme kaverin sohvalla aamuyöhön asti katsellen elokuvia, juoden halpaa viiniä, heiluen yökerhossa ja kikattaen mukamas kauhistellen seuraavan aamun tentille. Melkein aina oli jossain bileet ja  kavereilla oli aina aikaa. Elämässä oli hyvin paljon hengailua. Sellaista todella helppoa olemista, ilman mitään erityistä päämäärää. Elettiin hetkessä. Mutta keskusteltiin myös vakavasti elämästä ja suunnitelmista.  Kaikella olemisella on aikansa. Nyt on ihanaa olla tässä hetkessä, kotona lenkkeilyn jälkeen,

helliä kisuja, syödä uuniparsoja ja kirjoittaa tuntemattomille ihmisille omista nuoruusvuosistaan. Sain enemmän kuin osasin toivoa.

Täältä tullaan elämä!


SHARE:

4 kommenttia

  1. Voi onnentie kuulostaa ihanalta.

    VastaaPoista
  2. Onpa siellä jo iso lehti koivussa- allergialääke on kohta tosi ajankohtaista täälläkin.

    VastaaPoista
  3. Tästä se elämä taas alkaa ku on ihana kevät! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig