lauantai 19. huhtikuuta 2014

Helsinki-Tukholma!

Tänään autonkeula suuntautuu Helsinkiin ja kohti Olympia-terminaalia. Matkaamme Silja Symphonylla keväiseen Tukholmaan. Meri-ilmasto tekee hyvää, se tuoksuu niin ihanalle, raikkaalle keväälle. Abba-museo odottaa kävijäänsä ja kamera on toimintavalmiudessa melkein koko matkan ajan.


Meri-ilmasto ja lomafiilis.


Luvassa on hyvää ruokaa ja juomaa.
Kiireettömyyttä.
Kaunis sää, aurinko ja pääsiäisloma.

Eilen illalla tulin siihen tulokseen, että matkan ehdottomin ikävinhomma on pakkaaminen. Mutta, jottei pakkaaminen olisi käynyt liian vaivalloiseksi, niin tein pulled pork hampurilaisia, niistä tuli niin herkullisia. Olen kuulostellut pääsiäisfiiliksiä ja kehotankin, että älkää pilatko omaa ja toisten pääsiäistä liialla päihteiden käytöllä. Pikarillinen kuohuvaa silloin tällöin on ok, mutta humalahakuinen juominen on niin so last season!


 Ja jälkkäriksi makeita suklaamuffinsseja pääsiäisaiheisesti koristeltuna.

Mukaellen Mark Twainia, 
"Taivaaseen mennään suhteilla; jos sinne mentäisiin ansioiden mukaan, jäisitte te portin taakse ja lemmikkinne menisi sisään."

Pääsiäisiloa toivotellen,
 
SHARE:

3 kommenttia

  1. Tukholmassa on aina kiva käydä, yksi lempikaupungeistani :) Olet niin oikeassa tuosta alkoholin käytöstä, moni yhä edelleen käyttää pitkät vapaansa humalahakuiseen juomiseen vaikka se on todellakin so last season . . .

    Rentoa lomaa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Tukholman matkaa. Siellä oli niin kaunista kun alkuviikosta siellä käytiin. Itsekään en ymmärrä humalahakuista juomista, kun en sitä itse harrasta.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig