tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste # arki 2/5

Blogihaasteet ovat aina ihania ja tässä olisi toinen kuvahaastepostaus, jonka sain Matkanvarrelta-blogista ihanalta Marrulta. Kiitos ja niiaus! :)
"Haasteen ideana on postata viitenä päivänä omasta


arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla


joku toinen bloggaaja"

Kaivelin kaapista jo balleriinat, Louboutinin Spige Pigalle balleriinani. Kengissä on sopivasti roch-henkeä ja rouheutta. Olen nähnyt useammassa blogissa Louboutinin korkkareita, mutta balleriinoja sitäkin harvemmin.


Jokos siellä ruudun toisella puolella on kaiveltu balleriinat esille?


Ja jottei joutuisi liikaa elämään arjessa, niin haaveilen jo kesästä. Kesäkuu. Juhannus. Oma armas. Ystävät. Turku. Viking Grace. Meri. Premium-hytti ja pienoinen kesäloma! Premium-hyttiin kuuluu aamupala ja muutenkin se vaikutti varusteluiltaan hyvältä valinnalta. Varasin laivamatkan lahjakortilla, halvalla kun sain ;D 
Ystäväparinkuntamme lähtee mukaan, he asuvat Turussa ja vietämmekin juhannusta merellisissä tunnelmissa, hyvässä seurassa! Viking Gracella on spa-osasto, jonne mahtuu kerralla noin 20 henkeä. Tämän kylpylän aiomme käydä testaamassa, lumiluolan, erilaiset saunat ja uima-altaat.

Onko teillä kokemuksia Viking Gracesta?Postipoika toi Abba The Photo Book-kirjan, joka sisältää noin 400 sivua ennen julkaisemattomia kuvia ja juttuja. Kirja on ruotsin kielinen ja se julkaistiin viime viikolla. Huomenna tutustummekin tähän ihanaan kirjaan tarkemmin.


Haasteen annan eteenpäin 


Timanttista tiistaita!SHARE:

3 kommenttia

  1. Voi kun kivat balleriinat! Minulla nuo omat nököttävät valmiina tuossa eteisessä käyttöä odottamassa hyllyllä.

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihanat nuo ballerinat! Olen katsellut Sam Edelmanin tuollaisia tohvelimallisia piikikkäitä kenkiä jo jonkun aikaa, nyt niitä alkoi tehdä taas mieli, kun näin nuo sinun kengät!

    VastaaPoista
  3. Kivat ballerinat. Ei ole vielä kaivettu esiin omia ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig