lauantai 5. huhtikuuta 2014

Love at first sight ♡

Torstaina piipahdin Joensuussa ja löysin sieltä pitkään etsimäni takin. Takki suorastaan huusi minulle, että "osta minut"! Kuka nyt sellaisesta voisi kieltäytyä, kun rakkaus iskee ensi slmäyksellä ;D Sovittaessani takkia kurkkasin peiliin ja ihastuin siihen ikihyviksi. Juuri oikea väri, malli, materiaali, leikkaus ja koko. Takki on juuri sopivan rento, juuri sellainen jota olen etsinyt. 

Tänä iltana kamuni tulee pitämään meille Perfect Home-kutsut, kutsut joilla on tarjolla erilaisia sisustustavaroita. Mielenkiintoista. Paljon kauniita tavaroita. Tosin meillä on ennestään jo niin paljon kaikkea, että taidan pitäytyä pelkästään nyt katselupuolella.

Takki on Reset-merkkinen.

Jokos sinulla on kevättakki odottamassa lämpimämpiä säitä?

Takissa on useita pieniä yksityiskohtia.


Joensuussa poiketessa tulee aina käytyä nauttimassa ravintolan herkuista. Tällä kertaa kävimme espanjalaistyyppisessä Torerossa. Alkuun saimme keittiöntervehdyksen eli tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja katkarapuleivän.


Pääruuaksi nautimme kanaa kahdella tapaa.


Minulle ravintolassa ruokailu on arjen luksusta. On ihana istahtaa valmiiseen pöytään ja nauttia hetki kiireettömyyden ilmapiiristä.


Jälkkäriksi herkuteltiin Creme Bruleella.

Viettäkää herkullisen ihana viikonloppu!SHARE:

4 kommenttia

  1. Kauniin takin olet ostanut, sopii hyvin!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tulin vain toivottelemaan ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig