perjantai 25. huhtikuuta 2014

Stockholm, Abba och kryssning

Vietin pääsiäisen Tukholmassa. Piipahdimme Abba-museossa, viimeksi kävin museossa hiihtolomalla. Mutta oli jännää huomata näin toisella kertaa, että löysin toisella käyntikerralla museosta uusia juttuja. Lauloimme studiossa, esiinnyimme stagella ja nautimme Abban musiikista. Bloginistani löytyy Abba-museosta isompi juttu Abba-tunnisteella.

 Matkasimme Silja Symphonylla Tukholmaan. Nautimme sunnuntai-iltana alkuun tapaksia, pääruuaksi maissikanaa, drinkiksi ananas-tummasiirappidrinkin ja jälkkäriksi banaani-pähkinäcrumblea. Matkailu, se tekee hyvää.  Olen miettinyt jo kuumeisesti pientä matkaa toukokuulle. Kesäkuulla matkaamme mieheni ja tuttava parinkuntamme kanssa Viking Gracella Tukholmaan. Heinäkuussa on luvassa matkojen matka, Miami ja Bahamasaaret, wuhuu!

Tämän postauksen lopussa on kuvia sielunmaisemastani. Maisemasta, jossa haluaisin asua.
 Näissä maisemissa olisi ihana asua.
Leppoisaa wiikonloppua!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Matkailu on ihanaa., mutta kotiinkin on kiva palata. Mukava reissu taas teillä. Oih, odotan jo nyt kuvia sieltä Bahamalta :)
  Nuo The tolppakengät ovat aivan järkyttävän korkuiset :)

  VastaaPoista
 2. Nuo maisemat on kyllä kivoja ja niitä saa aina ihailla, kun käyn siskon luona Suomenlinnassa :) Laivalla on kivaa ja viikon päästä pääsen itsekin käymään Tukholmassa.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Nauratti kun katselin sun ottamia kuvia, samoista taloista ja kaduista olen itsekin kuvia napannut viimeisimmällä tukholman reissulla. Harmi kun mä unohdin koko Abba-museokäynnin ;)

  VastaaPoista
 5. Tukholma on ihana kaupunki! ❤

  VastaaPoista
 6. Hauskaa viikonloppua, onpa tosi ihanat maisemat noissa kuvissa :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig