tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....

Oi, jospa oisit saanut olla mukana...
Olin eilen kummityttöni kaksivuotis synttäreillä. Varsinainen tehopakkaus
Kummityttöni äiti on vanha lapsuudenystäväni ja hänellä on todellakin silmää sisustukselle.

löä

 Päivänsankarittaren juomana oli maitoa ja mokkapalat maistuivat omnomnom niin hyvälle.Ystäväni koluaa huutokauppoja, joista tässä yksi saalis. Kaunis vanha pöytä, joka on ollut ennen väriltään vihreä.

Kävin vielä hyvässä seurassa ruokailemassa Martinassa. Pasta Carbonaraa ja Limoncello Pannacottaa.

Suomalaisen Kirjakaupan alesta tarttuivat mukaani Tove Janssonin Kuvanveistäjän tytär-kirja ja kesän matkaa varten Miami ja Florida Keys Top 10-kirja.


Odotan jo niin innolla kesän Amerikan ja Bahamasaarten matkaa. Kolmen kuukauden kuluttua olemme jo paikanpäällä, lämmössä, ihanaa!

Olemme jo saaneet ESTA-luvan matkustamiseen. Yhdysvallat otti käyttöön tammikuussa 2009 sähköisen ESTA- maahantulolomakkeen (Electronic System for Travel Authorization, joka korvaa lentokoneessa täytetyn paperisen maahantulolomakkeen.
Kaikkien viisumivapausmaiden kansalaiset (joihin myös Suomi kuuluu), jotka matkustavat Yhdysvaltoihin lyhyelle liike- tai turistimatkalle (=alle 90vrk), joutuvat anomaan ESTA-luvan ennen kuin voivat nousta Yhdysvaltoihin menevälle lennolle tai laivaan. Myös lapset iästä riippumatta, ja huolimatta siitä matkustavatko yksin tai huoltajansa kanssa, tarvitsevat oman ESTA-luvan. Esta maksaa 10,60€.


Le vent se lève, il faut tenter de vivre.
-Paul Valéry-


SHARE:

1 kommentti

  1. Lasten juhlat ovat niin parhaita. Se ilo ja kiitollisuus vaikka saisi yhden ainoan tikkarin. :) Moni aikuinen ei samaan pystyisi. Ruoka sai veden kielelle. Panna cottaa pitänee tehdä itse. -Viltsu-

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig