sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tervetuloa mielikuvamatkalle!

Mielikuvat. Niitä on ihana rakennella, etenkin näin lauantai-iltana. On kiva miettiä millainen olisikaan täydellinen sunnuntai. Olin hieman laiska, enkä jaksanut postata teille vielä lauantain kuvia, joten saatte tyytyä mielikuviini ihanasta sunnuntaista ;) Kuvat ovat Pinterestistä.


Olisi ihanaa omistaa talo, jossa olisi uima-allas. Siellä voisi viettää rentoja hetkiä. Uinti on minulle rakas harrastus.Mielikuvarentoutus on yksi ihanimmista rentoutumisenmuodoista. Nuorempana harrastaessani kilpauintia, tein mielikuvaharjoituksen ennen starttia. Sen avulla pystyi psyykkaamaan itseään kilpailusuoritusta varten.On aikainen aamu. On vapaapäiväsi. Venyttelet nautinnollisesti vuoteellasi. Avaat ikkunan. Kirsikkapuu tuoksuu ikkunasi alla.  Kevyt tuuli heiluttaa valkoisia ikkunaverhoja.  Aamuaurinko paistaa kauniisti luoden huoneeseen valonsäteiden tanssin.  Hengität syvään raikasta ilmaa ja tunnet kuinka kehosi herää ja virkistyy. Laitat  aamiaisen keittiössä. Yrtit tuoksuvat  ikkunalaudalla.
 
Katat pöydän kauniisti ja nautit kiireettömästä, rauhallisesta olostasi. Astut puutarhaan, kävelet paljain jaloin aamukasteisella nurmella. Haet puutarhastasi raikkaat appelsiinit, joista puristat hedelmäisen mehun. Juot mehun rauhallisesti ja aistit täyteläisen oranssin appelsiinimehun tuovan soluihisi iloa.

Nautittuasi aamiaisen lähdet retkelle. Sinulla on päivä aikaa vain itsellesi ja omille ajatuksillesi. Avaat ulko-oven. Linnut aloittelevat aamukonserttejaan. Yhtäkkiä aurinko nousee vuorten takaa ja täyttää maailmasi. Joka paikka kylpee kullankeltaisessa valossa. Ihana lämpö valtaa kehosi ja mielesi. 
Keltainen väri tuo sinulle myönteistä elämänasennetta, iloa, luovaa ajattelua ja viisautta. Viivy hetki keltaisen auringon syleilyssä. Nautit kauniista maisemista ja hengähdät hetkeksi nojaten lähintä paksurunkoista tammea vasten. Hengität sammaleiden tuoksua ja koet miten vihreä ympäristö rauhoittaa sinua. Vuoristopuro solisee heleästi ja sinulla on valtavasti tarmoa. 

 Olosi on raukea. Torkut tuolissasi ja katselet silmäluomisen välistä hohtavan sinistä taivasta, joka leviää yläpuolellasi. Tunnet sinisen värin viilentävän oloasi auringon paisteesta huolimatta.
Sininen väri antaa sinulle tahdonvoimaa ja kestävyyttä. Se auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi ja tunteitasi. Viivy hetki tässä taivaan sinisessä värissä. Voit uusia retkesi aina kun tunnet tarvetta hengähtää kiireittesi keskellä. Päivittäinen lepohetki on lahja itsellesi. Se antaa sinulle voimaa jaksamaan jokapäiväisissä tehtävissäsi. Se auttaa sinua kuulemaan sydämesi äänen.

  
Sunnuntaisin on ihana nukkua pitkään ja syödä pitkän kaavan mukaan brunssia. Tarttua kirjaan ja viettää sen parissa muutama hetki. Ulkoilla ja viettää aikatauluton päivä.


Usein sunnuntaisin etsiskelen jääkaapin syövereistä kaikenlaisia jämiä ja taion niistä sunnuntaibrunssin.

  
 Päivän asu olisi rento.Olisi ihana lähteä aamupalan jälkeen ulos ja siellä olisi lämpöistä, kauniit maisemat ja auringonpaiste. Linnut laulelesivat puissa ja elämässä ei olisi huolenhäivää. Illalla olisi ihana nukahtaa kauniin maiseman siivittämänä ja unelmoida taas seuraavasta ihanasta päivästä. Mutta onneksi on olemassa hyvä mielikuvitus ja mielikuvamatkailu.
Ainakin mielikuvin pääsee kauniisiin maisemiin, jos oman kodin nurkat eivät jaksa enää säväyttää. Viikon kuluttua olenkin Tukholmassa. Keväisiä katuja ja maisemia.

Kaunista sunnuntaita!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig