tiistai 1. huhtikuuta 2014

Mukavan maanantain hankinnat!

Maanantai oli suloisempi kuin aikoihin. Sain aikaiseksi paljon vaikka olinkin aikalailla väsynyt. Illalla nautin kirpakasta maaliskuun illasta lenkkeillen kamun ja hänen koiruutensa kanssa. Päivä oli rauhallisen ihana. Kerrankin mukava maanantai.Olen huomannut, kun pidän sisäistä rauhaani mittarina onnelleni, voin olla varma, että se tuo muillekin enemmän onnea ja sisäistä rauhaa. Oikeat ratkaisut syntyvät sydämen rauhassa.
Sisäinen totuus on tärkeä asia. Se heijastaa aina rauhaa eikä etäännytä meitä toisistamme.

Ja sitten todennäköisyyslaskentaa. Olin eilen menossa vaihtamaan puhelimeni liittymätyyppiä halvemmaksi, niin 4 vuotta vanha puhelimeni hajosi. Tosin puhelimeni oli reistaillut jo aiemminkin, mutta nyt se päätti tehdä lopullisen tiltin. Oli ostettava uusi luuri hajonneen tilalle, Samsung Galaxy S III 4G. Toivon mukaan tämä puhelin kestää ainakin yhtä pitkään! Ainakin se on varmaa, että puhelimeni on älykkäämpi kuin käyttäjänsä :D Minusta on tullut ajan saatossa "tarkan euron Pirkko", joka pohtii hankintojaan ja koetan löytää usein sen aikaa kestävimmän version.


 Olin ajatellut ostaa kevään tullen kisuille kiipeilypuun parvekkeelle ja tilipäivän kunniaksi hemmottelinkin kisuja ostamalla heille kiipeilypuun. Nyt sieltä voi kyylätä oikein koko pihaa parvekkeen verhojen takaa ;)


 Kiipeilypuussa on alhaalla hauska riippumatto.

 Olen oppinut hellimään itseäni ja koetan rauhoittaa joka päivä puoli tuntia kauniille ajatuksille ja asioille.

 Olen etsinyt jo jonkin aikaa ohutta kevättakkia ja mistä muualtakaan löysin sen kuin mieheni liikkeeltä.

 Takissa on takana hauska yksityiskohta ja kätevä vetoketju, joka helpottaa istumista takki päällä.

 Kävin myös hierojalla, luksusta arkeen. Sain joululahjaksi hierontalahjakortin, yksi ihanimmista lahjoista kautta aikojen. Oletko jo kokeillut kuivaharjausta? Hanki hyvä harja tai ota omasi vihdoinkin käyttöön. Muutama minuutti rivakkaa harjausta ennen suihkua, ja huomaat jo viikon kuluttua ihosi hehkeytyneen. Älä myöskään unohda kevääntuoksuisia kävelylenkkejä. Muista lenkkien lomassa pysähtyä ihastelemaan luonnon ihanuuksia vaihtuvina vuodenaikoina. Sitä ei mitata kasvaneena kuntona, vaan lisääntyneenä mielenterveytenä.

 Tilasin reilun viikon päähän sinettipidennysten uusinta ajan. Hiukset saavat samalla uutta väriä ja pituutta. Entiset pidennykset alkavat jo rastoittua enkä todellakaan halua itselleni kesärastoja. Samalla kokeilen aivan uutta kampaajaa. Olen käynyt reilun viiden vuoden ajan samalla kampaajalla, mutta nyt huomattavasti halvemmat hinnat ja uuden kampaamoyrittäjän kannustaminen ovat kokeilun arvoisia asioita.

Tehdään tiistaista timanttinen, eiks jee?


Toiveikasta tiistaita! :)


SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanan takin olet ostanut, varmasti kevääseen aivan täydellisen sopiva!

  Hyvää tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on, että se mitä kylvät ympärillesi, sitä niitätkin. Hyvässä ja pahassa. Kiva huomata, että sinäkin olet löytänyt positiivisten asioiden huomioimisen joka päivälle. Itselläni se on aamuin ja illoin. Aamulla mietin mitä päivä voisi tuoda kaunista ja hyvää. Illalla mitä toi.
  Ihana kiipeilyteline. Kelpaa katsella pihalle.
  viltsu

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle puhelimelle. Se on hyvä välistä pysähtyä miettimään niitä kauniita asioita ympärillään.

  VastaaPoista
 4. Heti kuvaa, kun kissat löytävät riippumaton :)
  Ihana kevät/syystakki.

  VastaaPoista
 5. Hyvän puhelimen olet ostanut. Minulla oli samanlainen, mutta halusin, siis vain halusin, uuden ja ostin lumian, enkä ole ollenkaan siihen tyytyväinen. Tyttäreni tarvitsi uutta puhelinta ja niinpä annoin hänelle sen Samsungin. Kolme kuukautta on puhelin vanha ja nyt huollossa, eikä tietoa milloin saan.
  Ihana takki, tykkään myös tuollaisista takeista ja minulla onkin jo varmaan viisi vuotta vanha Espritin hieman samankaltainen ja niin pidetty.
  Mukavaa viikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. No nyt on kissoilla upeat näköalat!!! :D
  Itse oo miettinyt kans uutta ohutta kevättakkia, mutta lykkäsin hankintaa vielä (kun ei ollut ihan pakko vielä hankkia... oli selitys itselleni). - Mutta uusia silmälasejani odottelen innolla... vaikka joudunkin maksamaan niistä itseni "kipeeksi" :)

  VastaaPoista
 7. Suloisia kuvia, kissoilla on oikein kissanpäivät :) Ihanaa rentoutumista, sitä kyllä tarvitaan aina välillä!

  VastaaPoista
 8. Kyllä kisujen kelpaa!!! ;D Täälläkin raapimapuu on ostoslistalla, vanha on jo niin huonossa kunnossa, sekä itselleni täytyisi myöskin takkia miettiä... Eli samaiset ajatukset täälläkin. ;)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig