maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset!

Viikonlopussa oli aavistus kevään keltaista, hivenen säihkettä, pieni levähdystauko ja rauha. Täytyy osata tarttua hetkeen, koska mikään ei ole ikuista. Tänään on taas maanantai ja kun ehtii selkänsä kääntää, niin sitä ollaan taas jälleen viikonlopussa. Tällä viikolla on luvassa jännittäviä hetkiä, elämänmakuisia. Katsotaan meneekö jälleen kerran elämänarvot uusiksi.
Miksi en yrittäisi elää tätä hetkeä arvostaen? Ongelma on se, että sitten kun -hetkeä ei ehkä tulekaan. Eikö olisikin ihanaa kokea elämän ihanuus juuri nyt, eikä vasta kymmenen vuoden kuluttua iloa ja rakkautta, lähimmäistemme lämpöä ja elämän ihmeitä? Kituen ja kärsien eletyt vuodet yleensä muovaavat tulevat vuodet kaltaisikseen. Marttyyrit eivät koskaan opi nauttimaan edes ihanteellisista olosuhteista. Kun tekee asioita koko sydämellään, niin silloin ei voi mennä metsään. Kyynelten täyttämillä silmillä, kun ei näe valoisaa ja kirkasta tulevaisuutta. Nautitaan keväästä :)

Kevään alkaa huomata jo hajusta ja katupölystä. Aurinko lämmittää ja skeittilaudat kolisevat asfaltilla, ihmisillä on päällään kevyitä takkeja ja balleriinoja. Pajunkissoja ja leskenlehtiä talven keskellä. Aurinko on sulattanut lämmöllään jo suurimmat kinokset. Odotan sitä hetkeä, kun astun ulos ovesta ballerinat jalassa ja kevätmekko päälläni. Odotan myös pieniä hiirenkorvia, jotka saavat mieleni aina niin iloiseksi, vaikkakin olen allerginen koivun kukinnolle. Odotan sitä, että pääsen heittämään loput talvitamineet laatikkoon odottamaan seuraavia pakkasia. Sisustusinto on vallannut mieleni. Parveke kokee tänä keväänä uudistuksen, kuten tulevalla viikolla myös olohuoneen verhotkin.

Seuraavassa otoksia viikonlopulta,

Tämä kuva kertoo paljon sunnuntaimoodista.
Tassu tassua vasten on turvallista nukkua. Maanantaikaan ei tunnu niin pahalta, kun on hyvä ystävä, jonka turkkia vasten voi levätä.

                                                                                                     

 Eilen siivoilin parvekkeen kevätkuntoon.

 Parveketta olisi tarkoitus sisustaa enemmänkin kevään aikana.

 Relailtiin ja nautimme poronkäristystä kera kotitekoisen perunamuusin ja puolukkahillon.Lauantai-iltana nautin hieman herkkuja, appelsiinijuomaa ja katsottiin Klikkaa mua-sarjaa. Tunnelmoin Earth Hour:in aikaan kynttilöiden valossa.
Aamiaista aamun rauhassa.

 Pieniä kristallisia hetkiä ja lukunurkkauksen kuluttamista.
Viikonloppuna harrastin korurasioiden kätköjen tutkintaa.

Ulkoilin ja nautin keväisestä säästä.

 Lauantaina koulullamme oli pajapäivä, jolloin oppilaat saivat valita erilaisista pajoista mieleisensä.


 Lauantaina löysin paikallisesta marketista valtavan kauniin värisiä ruusuja, kevät. Päätin, että mitä tahansa elämä tuokaan tullessaan, niin se on lisäkokemusta elämään. Miksi emme tekisi mukavia asioita jo nyt, kun voimme vielä sulostuttaa arkeamme sen pehmeydellä? Miksipä emme viljelisi rakkautta ja sopua eripuran sijasta sillä mielialalla, että nykyhetki on aivan liian arvokas hukattavaksi riitaisuuksiin ja taisteluun. Annetaan kevään valon täyttää sydämet.


Leppoisaa uutta viikkoa!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos kisukuvista - piristivät aamukammoisen kesäaikaaamua kummasti;)
    Hyvää uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kisut... <3 Kyllä tuolla parvekkeella kelpaa nauttia kesäpäivistä! Hyvää viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig