keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Viisi kysymystä

Sain viiden kysymyksen haasteen Jonnalta Keyword: Love-blogista. Eilinen päivä toi mukanaan hieman ei-toivottua stressiä. Se on kumma yhtälö, kun elämä alkaa sujua hyvin, niin heti laitetaan joltain suunnalta kapuloita rattaisiin. Uuvuttavaa ja epäoikeudenmukaista. Kai sitä tästäkin selvitään, kun ennenkin on rämmitty upottavan ja vetisen suon poikki aurinkoiselle elämän hiekkarannalle.

Katselin eilen blogilaskuria ja tekstejä on tullut kirjoitettua 904 tekstiä ja blogiani on käyty kurkkimassa huimat 100 515 kertaa. Tervetuloa uusille lukijoille :)                                                                             1. Lempiväri sisustuksessa?

Maanläheiset värit, kuten harmaan ja ruskean eri sävyt. Tykkään sisustaa harmonisin värein, mutta seassa täytyy olla ehdottomasti myös jotain väripilkkuja. Viherkasvit ja leikkokukat sekä värikkäät tyynynpäälliset tuovat sisustukseen väriä.


Arkeen tarvitaan välillä hieman blingblingiä! Sanotaan, että vaatimattomuus kaunistaa. Välillä tekee kuitenkin hyvää lepuuttaa silmiään kauniissa asioissa ja hieman hemmotella itseään.Uskalletaan olla kaiken arjenharmauden keskellä näkyviä ja nautitaan makaronilaatikon kanssa joskus arkenakin lasillinen skumppaa. On tärkeää osata ottaa itselleen aikaa, tavalla tai toisella. 

Lukunurkkaus

Löysin äitini luota varastosta tällaisen Viipuri-taulun. Aion laittaa sen keittiöön lähelle vanhaa senkkiä.

                            2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?

Fatboyn säkkituoli tai Fatboyn Edison The Petit-valaisin. Omistin vielä vuosi sitten aidon Fätärin ja se oli niin epämukava istuin ja vieläpä ylihintainen. Ystävättäreni osti säkkituolin lapsilleen. Vaikka jokin tuote olisi kuinka Designia, mutta jos se ei sovi sisustukseen, niin en edes haaskaa ajatustani moiselle asialle.
Pidän vaatteista, jotka ovat värikkäitä, mutta kovin usein tulee ostettua tummia vaatteita.Olen viime vuosina alkanut suosimaan värillisiä vaatteita, pientä väriä elämään.


                                                        
                                                          3. Suosikki leivonnassa?

Rakastan erilaisia juustokakkuja ja voikeksejä. Laduréella on erityisen hyviä macarons leivonnaisia, macaronsien aatelia. Pirkka-merkin pakastealtaan macaronsit ovat kuraa aitoihin verrattuna. Pidän niin suolaisista- kuin makeistakin leivonnaisista. Kun leivontahimo iskee, niin silloin jauhot pöllyävät ja herkut kutittelevat vatsanpohjaa ;) Viime aikoina olen intoutunut leipomaan erilaisia suklaaherkkuja ja suklaamuffinssit ovat "erikoisalaani".Herkkuhammasta kolottaessa herkut syntyvät intuitiolla ja nopeasti.

                                      4. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?
Pidän toisen tuotantokauden aloittavasta Klikkaa mua-sarjan Minttu Mustakalliosta, Mustien leskien näyttelijäkolmikosta, Aku Hirviniemi on toki aina hauska ja samoin hänen puolisonsa Niina Lahtinen. Ulkomaisista näyttelijöistä herttaiset Gwyneth Paltrow ja Nicole Kidman ovat suosikeitani.
Mietin eräs päivä sitä, kuinka koti tuntuisi tyhjältä ilman kisuja. He ovat osa perhettä ja valtavan tärkeitä rakkauspakkauksia.


5. Viisi suosikkiblogia?

En osaa sanoa! Luen n. 20 blogia päivittäin ja niissä jokaisessa on omat mielenkiintoiset puolensa. On aina syy, miksi luen jotain blogia, olisi väärin luetella ainoastaan viisi. Jos kaipaan sisustusvinkkejä, niin luen silloin enemmän sisustusblogeja tai jos haluan saada vinkkejä viimeisimmästä muodista, niin luen muotiblogeja. Tykkään katsella kauniita kuvia ja hassuja juttuja. Luen päivittäin hyvin erilaisia blogeja.


Haastan seuraavat blogit:

Haasteen saa napata mukaansa muutkin :)


Seuraava kuva ei sovellu heikkohermoisille.
Olin vuosi sitten kaularangan välilevynpullistuman leikkauksessa KYSsillä. On ollut ihana elää kivutonta elämää kaularangan kipujen osalta :)
Toivotan sinulle mukavaa stressivapaata keskiviikkoa!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiitos haasteesta, koetan ehtiä tarttumaan tähän viimeistään ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Otan ehdottomasti sen vastaan. Aikataulua en vielä lupaa : )

  VastaaPoista
 3. Tarkoitit varmaan, että sait haasteen Jonnalta.
  Kuopiossa tehdään suorastaan ihmeitä, hienoa, että sait apua.
  Elämä ei ole reilua, joten jaksamista :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea näitä vastauksia, niistä aina löytyy jotain uutta bloggaajasta :)

  auts..ikävän näköinen haava, mutta onneki sait apua! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, yritän vastata mahdollisimman pian.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig