tiistai 11. maaliskuuta 2014

Miami-Orlando-Bahamasaaret

Maanantai oli kaunis. Aurinkoa, tyytyväisiä ja oppimisenintoa täynnä olevat oppilaat sekä pitkät päikkärit. Nyt on myös matka varattu ja maksettu heinäkuuksi suuren meren taakse Amerikkaan JW Marriott Marquis Miami-hotelliin. Miami-Orlando ja Bahamasaaret, täältä tullaan! 10 päivää lepoa ja kauniita maisemia  Yksi pitkäaikainen unelmani toteutuu, 35-vuotislahja itselleni!

Aiomme käydä Orlandossa Universalin leffastudioilla, mutta Disney Worldiin en sen suuremmin ole miettinyt meneväni. Lomalla on tärkeintä, että saan nauttia auringosta ja kauniista maisemista. Ja Miamissa on aika hyvät shoppailumahdollisuudetkin. Koska mieheni ei pääse lähtemään reissuun, yrittäjä kun on ja paras sesonki meneillään, niin lähden matkaan rakkaan veljeni kanssa. Veljeni täyttää tänään 30-vuotta. Onneksi olkoon!


Valitsimme Tripadvisorissakin Miamin ykköshotelliksi rankatun JW Marriott Marquis-hotellin. Tripadvisorin arvosteluun pääset tätä linkkiä klikkaamalla.Otimme lennot ja hotellin erikseen, joten matkakustannuksetkin ovat alhaisemmat kuin pakettimatkoissa. Säästämme omatoimimatkailemalla yli puolet siitä mitä olisimme joutuneet maksamaan ns.pakettimatkasta.


 Näkymää hotellin uima-altaalle.


Ja matka huipentuu Bahamasaarille. Voin aistia nyt jo auringonsäteet ihollani sekä turkoosinsinisen veden ja vaalean hiekan jalkojeni alla :)Kuluvaan vuoteen on mahtunut paljon. Tasan vuosi sitten olin leikkauspöydällä Kuopiossa, kaularangan välilevynpullistuman leikkausoperaatiossa. Kivut jäivät leikkauspöydälle ja edessä oli 2,5 kuukauden sairasloma. Olen muuttanut elämänkokemuksen ja mietintöjen jälkeen asennettani elämää kohtaan ja on upeaa huomata olevansa oman elämänsä herra, vahvoine päätöksineen ja itsenäistyen omassa elämässäni. En elä elämääni muiden odotusten mukaan vaan teen elämästäni oman näköistäni. Blogini ei tule koskaan jumimaan yhteen asiaan vaan tämä on hyvänmielen satama, jossa tarjolla on koko elämä, ainakin osittain. Postailen kuvia kauniista asioista ja ympäristöstä. 

Pidän mieleni virkeänä ja koetan olla sammaloitumatta. Vierivä kivi, kun ei sammaloidu. Matkaillessa olen tutustunut itseenikin paremmin. Matkaillessa elämä tuo eteen uusia ja yllättäviäkin asioita. Olen oppinut matkaillessa paljon elämästä, itsestäni ja vieraista kulttuureista. Muuntautumiskyky on myös yksi tärkeä elämän valttikorteista, tilannetaju, sydämenhyvyys ja oma hyvinvointi. Omasta hyvinvoinnista lähtee myös muiden auttaminen ja hyvinvointi. Unelmien toteuttaminen ja päättäväisyys.
Elämä kulkee rauhaisaa polkuaan, kun sydämessä asuvat rauha ja valo. Halu seikkailla ja nähdä maailmaa pitävät mielenvirkeänä.
Haaveet sikseen ja todellisuuteen paluu, nyt on tehtävä kovasti töitä kesänmatkaa varten. Mikään ei tule ilmaiseksi, kova työnteko palkitaan. Matkalla Berliinin kautta Miamiin voi relata. Kuukaudet menevät nopeaan, kun on mitä odottaa :) Ja onhan tässä välissä vielä pääsiäisloma ja matka naapurivaltakuntaan.

Kroonista matkakuumetta potien, SHARE:

9 kommenttia

 1. Odottelinkin jotain ihanaa, spesiaali lomakohdetta. Ihanaa että pääset unelmalomalle.

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanaa! Upean matkan olette varanneet. Olimme vastaavassa hotellissa New Yorkissa ja voin vain suositella. Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Oho mitä seikkailuja sulla on edessä! Mäkin niin haluaisin jonnekin kauemmas, mutta sekin aika tulee vielä joskus.. Teille tulee ihan mahtava reissu! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana lahja, kunnon hemmottelu itselle!

  VastaaPoista
 5. Voi - ihana matka teillä tiedossa. Itse olin perheeni kanssa Bahamalla muutama vuosi sitten ja rakastin, rakastin sitä paikkaa. Tosin meillä oli oppainamme chigagolaiset ystävämme, joilla on villa Nassaussa.
  Blogissani on vastattu erääseen haasteeseesi - ja lausuin myös kiitokset arvontavoitosta. Kiitos myös tätäkin kautta. Tulevat taatusti käyttöön!
  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 6. Huomenna löydät Satu blogistani vastaukset viiden haasteeseen jonka sain sinulta, muista tulla kurkkaamaan ;) Kiitos vielä!

  VastaaPoista
 7. Wau! Unelmalta näyttä ja kuulostaa!
  Onnea iloa ja ihanuutta matkaamme!
  Ja paketilla ei kiirettä. :) onko helpompi postitse vai automaatilla vai miten? Kaikki käy.

  -viltsu-

  VastaaPoista
 8. Oi mikä ihana loma sinulla on tiedossa! Tammikuussa vietettiin pari viikkoa Orlandossa, ja voisin lähteä uudestaan koska vaan! :D

  VastaaPoista
 9. Ooh, vähänkö upeeta!! ♥ Ihana hemmottelumatka. Sitä tosiaan jaksaa paremmin kun on mitä odottaa... :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig