torstai 6. maaliskuuta 2014

Marimekkoa ja luksusristeily!

Ajattelin kertoa kuvin maanantain matkapäivästä. Koska asun täällä "keskellä ei mitään", niin pääkaupunkiseudulle on pitkä matka. Matka itsessään on jo uuvuttava. Tein teille pikaisen postauksen matkan alkutunnelmista. Huomenna on luvassa lisää matkakuulumisia. Tällä kertaa menimme Helsinkiin junalla, jolloin matkateko on joustavampaa ja rennompaa. Lomailun voi aloittaa jo junassa. Matkan ehdoton highlight oli Abba-museossa vierailu. Aivan huikea paikka, josta aion tehdä teille ihan oman postauksensa. Piipahdimme muuten myös Ladureella ostamassa Macaronseja.

Piipahdimme ennen laivalle menoa Marimekolla ja ostin jotain niin ihanaa. Myyjä ei ollut vielä edes kerinnyt laittaa kyseistä tunikaa myyntiin, kun näin siitä vilaisun kassapöydällä ja ihastuin.
Hyttimme oli varsin hyvä LXA Seaside Premium, jossa oli muun muassa jääkaappi ja tv. Hytti oli kivan kokoinen, 20 neliötä. Se muistutti hotellihuonetta. Jääkaapista löytyivät hytin hintaan kuuluvat kaksi kuohuviinipulloa ja virvoitusjuomia. En ole aiemmin matkannut Viking Linella ja M/S Gabriellalla, koska en ole mikään suuri laivamatkailun ystävä. Laivamatkasta erityisen tekee se, että ruotsalainen tuttavamme oli meitä vastassa Helsingissä, josta matkasimme yhdessä Tukholmaan.Tällainen näkymä oli hytin ikkunasta. Sohvasta sai varavuoteen ja saadakseen sohvasta vuoteen täytyi soittaa hyttiin erikseen petaaja :D


Hytistä löytyi perushygieniatuotteet.

Matkasimme siis junalla ja ravintolavaunussa täytyy käydä jokaikinen kerta. Tulomatkalla asiakaspalvelijana oli työhönsä kyllästynyt nainen. Todella töykeä käytöksinen tasapuolisesti kaikille asiakkaille.


Kuusi sormea ;)

 Piipahdimme ennen laivalle menoa Stockan kulmauksessa olevassa Champagne Corner & Cafessa.


 Champagne Corner & Cafe on ihanan rauhallinen paikka keskellä Helsinkiä. Intiimi ja kaunis paikka! Graavilohileipä ja mangojuustokakkua kera shampanjan.


Huomenna herkutellaan laivalla, käydään macarons ostoksilla Ladureella ja ihastellaan keväistä Tukholmaa. Lauantaina piipahdetaan postauksen verran Abba-museossa.

Kuva on otettu hytin ikkunasta, auringonnousu.

Haaveillaan ja seilaillaan haavemaailmassamme kohti auringonnousua :)SHARE:

3 kommenttia

 1. Mukava matka teillä ollut, kauniita kuvia! Tuo viimeinen kuva on tosi upea :)

  VastaaPoista
 2. Ah mikä tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa ♥ nyt alan jo oikein kovasti odottamaan kesän reissua Tukholmaan... mennen tullen yöt laivalla ja vielä yksi yö maissa, ihana miniloma serkun kera :)

  VastaaPoista
 3. taatusti ihana reissu! tunikassakin räiskyvät upeat värit. sopii sinulle.
  -Viltsu-

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig