maanantai 3. maaliskuuta 2014

Antiikkinen reilu 70-vuotias senkki!

Tervetuloa uusille lukijoille ja lämpöinen hymy myös vanhoille blogini lukijoille. Kiitos ja niiaus!  
Meille muutti lauantaina vanha senkki. Senkki on isäni suvun kautta kulkeutunut sota-aikaan Sortavalasta. Se on oleillut äitini ja isäni luona ainakin viimeiset 15 vuotta, mutta nyt sen majapaikka muuttui äitini olohuoneesta meidän keittiöön. Muutimme äitini lauantaina uuteen kotiin ja samalla saimme meille tämän ihanan senkin. Senkki on tehty ns. puun ääressä ja se on aitoa tammea. Mielestäni se sopii keittiöömme todella hyvin. Keittiössä oli ns. senkin mentävä aukko.

Blingbling- liina ei ole paras mahdollinen, mutta aion hiihtoloman aikana kaivella liinavaatekaapista erilaisia liinavaihtoehtoja.

Kisut ovat Tukholman matkan aikana mieheni kanssa kotosalla.

Vanhaa Arabiaa


 Kävimme eilen veljeni ja äitini kanssa Torerossa brunssilla. Brunssi oli maittava ja etenkin seura oli mainioin. Sitä havahtuu kaiken kiireen keskellä siihen kuinka tärkeitä rakkaimmat ihmiset ovatkaan
Sunnuntai meni kotoillessa, kyläillessä, ulkoillessa ja pakatessa. Sain myös sellaista tietoa, että se sopisi hyvin luonteeltaan Valheen vangit-sarjaan. Istahdin hetkeksi ja mietin. Valitettavan yleistä, mutta niin salattua. Onneksi se mikä ei tapa, niin vahvistaa. Luulisin. Toivon mukaan kaikki voivat asian osalta paremmin kuin hyvin. Makoisaa maanantaita! 
Minä ainakin aion herkutella laivalla A´la Cartessa ja nauttia tekemättömyyden ilmapiiristä.
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig