maanantai 3. maaliskuuta 2014

Joensuu- Helsinki-Tukholma!

Hiiohoi!

Olemme äitini kanssa junassa matkalla kohti Helsinkiä. Junassa kuulee kaikenlaisia juttuja. Elämänmakuisia ja puhuttelevia. Muutama tunti vierähtää Helsingissä ja iltapäivällä seilailemme kohti Tukholmaa. Hiihtoloma. Abba-museo. Muutama syvähuokaus. 

Hyttimme on varsin hyvä LXA Seaside Premium, joka sisältää muun muassa jääkaapin ja tv:n. Hytti on ihan kivan kokoinenkin, 20 neliötä. En ole aiemmin matkannut Viking Linella ja M/S Gabriellalla, koska en ole mikään suuri laivamatkailun ystävä. Laivamatkasta erityisen tekee se, että ruotsalainen tuttavamme on meitä vastassa Helsingissä, josta matkaamme yhdessä Tukholmaan. Laivalla aion nukkua ja vielä kerran nukkua. Nauttia meri-ilmastosta, mankeloiduista lakanoista, hyvästä ruuasta ja kiireettömyydestä. Tosin minulla on aina tietty pelko, että laiva uppoaa, lienen katsonut liian monta kertaa Titanicia.

Ainut huono homma matkustamisessa on pitkät välimatkat ja ikävä. Olen kova ikävöimään ja stressaamaan. Kisut ovat kotona hoitajan hyvässä hoidossa Viime ajat ovat olleet kovia, vaikka helmikuu käsittelikin hieman hellemmin ottein kuin mikään muu kuukausi pitkään aikaan. 

Uutukainen laukkuni. Makeen värinen, eikös?
Kuva, Viking Line


 Blingbling-bleiseri päälle ja kohti merellistä illallista.

Äitini muuton keskeltä löytyi isäni suuri vinyylilevy kokoelma. Huomenna heti aamusta matkaamme kohti Djurgårdenia ja Abba-museota.

Lämpöisin ajatuksin ja merellisestä tunnelmasta nauttien,


SHARE:

6 kommenttia

 1. Hauskaa reissua! Huomasin vasta että Tukholmassakin on Laduree, se sai minutkin suunnittelemaan visiittiä sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Komia laukku! :) Tukholmassa on aina ihana käydä, teillä on varmasti kiva reissu!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa matkaa. Kiva olisi kuulla kokemuksiasi Abba-museosta, kun sinne tekisi mieli mennä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa matkaa. Pitkää hauskaa ja nauttikaa matkasta.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig