lauantai 26. huhtikuuta 2014

Sunny Friday

Säät ovat olleet aivan mielettömän lämpöiset ja ulkoilu on ollut nautinnollista. Eilen vietettiin aikaa ulkoilemalla ja parveketta siivoillen. Oli jo niin kesäinen fiilis, jotta nukahdin parveketuoliin. Tänään piipahdan lähikaupungissa, ostin nimittäin facebook kirppiksen kautta kivan hyllykön. Viikonloppu, eikä mitään suunnitelmia. Toivottavasti nämä ihanat ulkoilusäät jatkuisivat, olo on vähemmän tunkkainen kun ei tarvitse lojua sohvan pohjalla.


 Eilen oli ihanan aurinkoinen sää, ulkoilin ja nautin parvekejädet kera ihanaisen Maijan.


Kevään parsakausi on avattu, herkkua!Bongasin Tori.fi:stä ihanat apteekin purnukat ja ne oli sitten saatava. Halvalla, kun sain.


Muutama pieni ostos Tukholman matkalta. Abba-museosta mukaani tarttuivat The Backstage Stories-kirja, kynttilä ja kiertuspaita. Laivalta ostin kahdet baltsut, Marcin ja Ilse Jacobsenin todella kevyet baltsut. Kimaltelevat baltsut otan ehdottomasti mukaan Amerikan matkalle. Edelliset Marcin baltsut ostin kaksi vuotta sitten samaiseelta laivalta ja ne ovat jo puhkikävelty :D Kengissä on valtavan hyvä lesti.
 


Kepeää viikonloppua toivottelee,SHARE:

5 kommenttia

 1. Huvittaa aina kun näen tämän musta kissan kuvan. =D "Pikku Hitleri", asennot ja ilmeetkin on niin saman kaltaiset =D Luonne varmaan on kuitenkin ihan eri ♥

  VastaaPoista
 2. Auringosta on nautittu ja parsaa keitelty myös meillä :). Ihana viikonloppu jatkukoon...

  VastaaPoista
 3. Ihanat apteekin purnukat oli bongannut. Saako udella mitä maksoit?

  VastaaPoista
 4. Aurinkoa ja parsaa täälläkin :))
  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig