sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äidit ♥Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja halauksia sekä auringonsäteitä kaikille lapsettomuudesta kärsiville. Eilen vietettiin lapsettomien lauantaita. Suurin osa saa avun lapsettomuushoidoista, jotka kehittyvät koko ajan huimaa vauhtia. Vanhemmuutta pidetään jollain tavalla itsestäänselvyytenä, vaikkakaan se ei ole sitä. Olette varmasti parhaita äitejä lapsillenne ja olkaa ylpeitä äitiydestänne sitä onnea ei kaikille suodakaan Tyylilajiltaan elämä on varmaankin draamaa ja romanttista komediaa. Mutta toivon mukaan sellainen leffa, joka sisältää suuren draaman jälkeen aina onnellisen lopun. Olen nykyään vakaa käsikirjoittaja omalle elämälleni. Elän sellaista elämää kuin itse tykkään elää, en ajattele muiden mielipiteitä. Omalla kohdallani olen valinnut tietoisesti lapsettomuuden. Tähän vaikuttaa varmasti suuresti se realismi, mitä olen nähnyt lastensuojelu- ja koulutyössäni. Lapsille täytyy olla oikeasti läsnä eli olla aikaa, antaa rakkautta, huolenpitoa ja rakastava koti. Maailma tarvitsee myös hyviä täti-ihmisiä.


  
Aloin ajattelemaan vanhempieni kuolevaisuutta  lukioikäisenä, se oli pelottavaa tajuta ettei ne omat sankarit elä loputtomiin. Sitä tajusi ukin kuoltua vuonna 1996 etteivät omat vanhemmatkaan elä loputtomiin. Isäni elämä päättyi liian aikaisin yllättävään sydänkohtaukseen, 61-vuotiaana. Olen aina ollut silti isäni tyttö enemmän kuin äidin. Isäni sai kokea sen,ettei ollut toivottu lapsi ja siitä hän joutui kärsimään melkein koko elämänsä ajan. Siksi isäni ohjenuora olikin, että "lapsia tehdään vain, kun niitä oikeasti halutaan ja heitä oikeasti rakastetaan. Lapsille täytyy olla aikaa." Hauskin äitienpäivä muisto on 1990-luvun alusta Mallorcalta, jolloin ostimme siihen aikaan niinkin uuden keksinöön kuin pakastepizzan. Emme oikein osanneet espanjaa ja sehän paloi aivan mustaksi :DHaluan kiittää omaa äitiäni, sain ihanan lapsuuden ja hyvät opit elämänvarrelle :)
Sain elää ydinperheessä, jossa näytettiin aidosti välittäminen, eikä kotona tarvinnut pelätä.Ihmisiä, jotka pitävät kotinsa lämpiminä ja vatsat täysinä, pitää juhlia sankareina.
 -Muumit-
  
Lämpöistä ruusujen tuoksuista äitienpäivää kaikille äiti-ihmisille :)


SHARE:

5 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig