torstai 22. toukokuuta 2014

Lunch in the Sky!

Dinner in the Sky® on ainutlaatuinen, kaikille suunnattu elämys, jossa tavanomainen ateria tai tapaaminen muuttuu taianomaiseksi ja
ikimuistoiseksi kokemukseksi! Dinner in the Sky® tarjoaa unohtumattoman fine dining -kokemuksen yläilmoissa. Ylellinen ilmapiiri, henkeäsalpaavat näkymät ja maailman huippukokkien valmistamat makunautinnot luovat onnistuneen
kokonaisuuden. Paikalle on tultava vähintään 30 minuuttia ennen varauksesi alkua. Voit viettää aikaasi myös erityisessä Dinner in the Sky VIP loungessa, nauttien
ilmapiiristä.
 Elokuussa nautimme siis 45 metrin korkeudessa Helsingissä taivaallisen lounaan. Yläilmoissa 40 minuuttia ja menu sisältää kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia. Palanpainikkeeksi skumppaa ja viiniä. Dinner in the sky-pöytä, kokki, minä sekä 21 muuta asiakasta nostetaan Helsingin Rautatientorilla 45 metrin korkeuteen ruokailemaan. Näkymät tulevat taatusti olemaan henkeäsalpaavat. Varmasti unohtumaton kokemus.

Kesä onkin aikalailla mukavaa ohjelmaa täynnä. Juhannuksena suuntaamme tuttava pariskunnan kanssa Viking Gracelle. Gracella meillä on Premium-hytti, johon kuuluu aamiainen. Heinäkuussa matkaan Floridaan ja Bahamalle. Kotiin saavuttuani paikkakunnalla, jossa asun on alkanut Vaskiviikko. Silloin tällä pienellä paikkakunnalla on väkeä enemmän kuin muina viikkoina vuoden aikana. Esiintyjäkaarti on laaja, muunmuassa Maarit Hurmerinta ja Juha Tapio. Elokuun alussa suuntaan Helsinkiin tähän Dinner in the Sky-tapahtumaan ja Ateneumiin tsekkaamaan Toven 100-vuotisnäyttely. Elokuun lopussa on kauan odotettu Cheekin Stadionkeikka, jossa meillä on paikat eturivin Golden Circlessä.
Enää 6 työpäivää, sitten alkaa kesäloma :) Olen työskennellyt 10 vuoden ajan kesätkin, ilman lomia. Osaan antaa arvoa lomalle ja kiireettömyydelle. Tosin kesällä teen pieniä avustushommia Honkalammelle, mutta unohtamatta lomaa.
Dinner in the Sky- nettisivuilla oli vaihtoehtona useampi eri juoma/illallisvaihtoehto. Me valitsimme ensimmäisen, Lunch in the Sky. Kerrottakoon, että olen korkeanpaikankammoinen, mutta voitan pelkoni. Mitäpä sitä ei tekisi huiman elämyksen ja hyvän ruuan eteen. Tapahtuma on aikalailla suosittu, koska tarjolla ei ollut enää paljoa vapaita paikkoja elokuulle Helsinkiin. Dinner in the Sky kiertää ympäri Eurooppaa ja kesän aikana se pysähtyy Suomessa, kesäkuulla viikoksi Helsinkiin Lasipalatsin aukiolle, elokuun alussa Tampereelle ja vielä elokuun toisella viikolla Helsingin Rautatientorille.


 Lunch in the Sky®
•    Hinta kahdelle           178 €
•    Yläilmoissa 40 min
•    Kello 12.00 – 16.00 välisenä aikana
•    Menu sisältää kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia
•    Samppanja ja viini sisältyvät hintaan
 
Champagne in the Sky®
•    Hinta kahdelle          98 €
•    Yläilmoissa 20 min
•    Kello 16.00 – 17.00 välisenä aikana
•    Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista
•    Samppanja sisältyy hintaan
 
Dinner in the Sky®
•    Hinta kahdelle         318 €
•    Aika yläilmoissa  60 min
•   Kello 17.00 – 22.30 välisenä aikana
•   Menu sisältää neljän ruokalajin illallisen
•   Samppanja, viini ja jälkiruokajuoma sisältyvät hintaan.
•   Illallisnoston aikana päivän kokki liittyy henkilökohtaisesti illallisseurueeseen viidenkymmenen metrin korkeuteen tarjoillakseen taivaallisessa ilmapiirissä itse ruokia ja kertoakseen niistä. Eksklusiivinen ilmapiiri, ylellinen ruoka ja tête-à-tête -kosketus erinomaisen kokin kanssa jättävät ikuisen vaikutuksen kaikkiin!Oletko osallistunut Dinner in the Sky-tapahtumaan?
SHARE:

5 kommenttia

 1. Voi, kaikkea ihanaa kesään mitä odottaa. Suurin tietty se, että sinulla on oikea kesäloma, nauti.

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihania suunnitelmia sulla on kesälle! Sulle tulee varmasti ikimuistoinen kesä :)

  VastaaPoista
 3. Apua, minä en ikinä uskaltaisi syödä noin "taivaissa" :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen katsellut tätä samaa usein, jos yllättäisi miehen jotenkin, vaikutti ihan loistavalta!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig