lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesä ja loma :)

Eilen oli perjantai, joka olikin touhua täynnä. Mutta kerkisin kaiken kiireen keskellä kuntosalille ja puolentoista tunnin lenkille. Olo oli treenin jälkeen aikalailla kaikkensa antanut, mutta positiivisella tavalla. Jalkoja tutisutti ja edessä häämöttää kesäloma. Tänään se alkaa heti aamulla yhdeksän jälkeen. Voi, tätä onnea ja kiireettömyyttä. Ensi viikolle olenkin jo sopinut muutaman tapaamisen. On ihana tavata ystäviä ilman minkäänlaista kiirettä. Lounas, hyvät jutut ja ajattomuus.

Tänään siis alkaa virallisesti kesäloma, jee! Reilu 2 kuukautta lomailua. Paljon kivaa tekemistä. Lauletaan suvivirttä, jaan päättötodistukset, ilmassa on haikeutta, hyvästelen oppilaani ja kotiin päästyäni unohdan juhlan ja suuntaan lenkille. Serkkutyttöni kirjoitti tänä keväänä ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilulukiosta, mutta lakkiaiset olisivat olleet Espoossa. Onnea Lauralla ja hänen perheelleen valkolakista :) En halunnut missata hienoa hetkeä, jolloin annan päättötodistukset omalle 9. luokalleni. Minulla on ollut valtavan ihana lukuvuosi, paljon uutta opittavaa ja mukavia työkamuja. Ensi lukuvuoden suunnitelmat ovat täysin auki. Kesä tuo selvyyden moneen asiaan. Toivon tietenkin vain parasta, elämme jännittäviä aikoja.


Ostin viime kesänä Espritin mustan maximekon ja kaivoin sen vaatehuoneen perukoilta käyttöön. Laitoin hihattoman maximekon alle pitkähihaisen puseron.Rakastan juuri tällaisia paitoja, joissa on tällaiset puhvihihat.

Maija otti hieman rennommin. Maija ei vaan voi käsittää treeni-intoiluani :DVaikka Suvivirrestä ollaan monta mieltä, niin minusta se kuuluu ehdottomasti kevätjuhlaan. Siinä on ripaus haikeutta ja kaunista kesäntuntua.


Onnea  koulutyönsä päättäville ja valmistuneille. Onnittelut myös jo eilen ammattikouluista valmistuneille. Onnittelut ja tsempit kaikille opiskelijoiden huoltajille, teette arvokasta työtä huoltojoukoissa. Elämä kantaa, vaikkei se aina menekään kuten olemme suunnitelleet.
Uskoa siihen, että asiat menevät lopulta parempaan suuntaan ja lopputulos voi olla jopa parempi, mitä osasi edes odottaa tai unelmoida!
Toivottavasti teillä jokaisella on elämänne kesä, unohtumattoman lämpöinen ja kaunis!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Suvivirsi aloittaa kesän. Ihanaa kesälomaa sinulle :).

    VastaaPoista
  2. Aurinkoista ja kiireetöntä kesälomaa! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig