torstai 8. toukokuuta 2014

Pennipallo by LauraseOlen ihaillut jo jonkin aikaa facebookissa Laurasen hienoja koruja ja viime viikolla päätin tilata tällaisen 50 pennipallo ihanuuden 45 sentin pituisella ketjulla. Tarjolla olisi ollut myös 75 sentin mittainen ketju.  Korut ovat käsityötä, eikä korut ole hintavia. Pienyrittäjyyttä tulee tukea ja eihän kauniilla koruilla kaunistautuminen ole koskaan pahasta.  Rakastan kirppiksiä ja vanhoja tavaroita, joten tämä koru on minulle suuri aarre. Kierrätystehtaan EkoDesign 2014 -kilpailun voitti tänä vuonna suunnittelija Laura Saarivuori-Eskolan työllä “Pennipallo”, Ekoru by Laurase.

Laura uusiokäyttää perintö- tai palkintolusikoita, koristelautasia ja hopeisesta sekä alpakkaisesta tehtyjä esineitä. Laurasen sivuille pääset tästä. Onko Laurase teille tuttu yritys?Omilla sivuillaan Laura kertoo itsestään seuraavanlaisesti,

"Asun ja työskentelen Tampereella.
Olen kotoisin Enosta, Pohjois-Karjalasta.
Koulutusta alalle olen saanut Pirkanmaan Taitokeskuksessa, Lempäälässä sijaitsevassa Kulttuurin yksikössä.
Laurase-toiminimen perustin vuoden 2006 alussa ja vuoden 2007 alusta aloitin yrittäjänä Tampereen Tallipihalla.
Valmistan omannäköisiä koruja käyttäen mahdollisimman paljon erilaisia kierrätysmateriaaleja. Etsin oivalluksia ja pyrin antamaan materiaalille tilaa.
Vuonna 2010 minulle myönnettiin "Vuoden Nuori Kädentaitaja"-palkinto."


 Tässä ihana lahjaidea, rannekoru vaikkapa lasten syntymävuosien kolikoista ja hopeaketjusta. Tämän korun hinta on 80e plus mahdolliset postituskulut. Alla oleva riipus on kaunis ja erikoinen lahja 50-vuotta täyttävälle ja sen saa lahjansaajan syntymävuodella.


Kannattaa kurkata myös Laurasen kotisivuille ja facebook-ryhmään, jossa on kuvattuna aivan upeita koruja ja ideoita. Laura on todella lahjakas ja idearikas, että hänestä tulemme vielä varmasti kuulemaan.

                                                        Laurase löytyy myös facebookista, design Laurase.
                                                                                              Ota yhteyttä:
                                                                                   laurase at kotiposti.net 
Laurase on myös Instagramissa - seuraa nähdäksesi korupajan tunnelmia ja merkitse myös omat kuvasi tunnuksella #ekorubylaurase.

Kaunista torstaita kaikille! 
Tuetaan pienyrittäjiä ja korujahan ei voi olla koskaan liikaa, etenkään näin uniikkeja :)

SHARE:

5 kommenttia

  1. Kiva idea. Minulla on rannekoru ja korvakorut vastaavanlaiset toiselta yrittäjältä, ne ovat kyllä aina kivoja pukea ylle :)

    VastaaPoista
  2. Tuttu yritys ja ihana sellainen. Itse ostin viime jouluna Lauralta pennikorvikset Suomen käsityön museossa Jyväskylässä pidetystä Käsityöläisten joulutorilta.

    VastaaPoista
  3. Ihana idea, kiitos kun kerroit tämän!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig