tiistai 13. toukokuuta 2014

Muumeja, tuoksuja sekä Buzzausta

Bongasin paikallisesta marketista ihanan Muumi-purnukan, joka on tehty Tove Janssonin 100-vuotis juhlia varten. Sisältä löytyy herkullisia muumikeksejä. Pääsin myös Buzzadorin kautta Buzzamaan uusia Cillit Bang - kylpyhuoneen siivoustuotteita. Puhdas koti on ihana asia.
 
Sää ei ole tällä hetkellä mitä ihanin, vettä ripsii ja kohta sataa taivaan täydeltä. Esteri  avaa hanansa oikein kunnolla. Tulviakin on luvassa. Onneksi asumme kerrostalon kolmannessa kerroksessa, joten tulva ei pääse yllättämään ainakaan meidän kotiamme :D Koivukin alkaa kukkimaan ja olen huomannut sellaisen yhtäläisyyden allergian ja hajusteiden käytössä, tällöin kaikki hajut tunkeutuvat nenääni potenssiin sata ja haisevat todella voimakkaasti etenkin allergia-aikana. Kunnioittakaa hajusteyliherkkyydestä kärsiviä ihmisiä ja älkää sumutelko hajusteita niin, että ne tekevät toisten(kin) olosta tukalan. Liialliset hajut, niin ne raikastimienkin, saavat aikaan flunssan kaltaisia oireita: aivastuttaa, hengitysvaikeutuu, päätä särkee ja kurkkua kaivaa. Olo on kuin flunssaa potevalla. Taustallani ovat olleet myös "auttamassa" kosteusvaurioiset työpaikat elämäni varrella. Olen myös huomannut, että eläytymisen kyky toisen ihmisen asemaan on varsinainen kyky, joka ei aina kaikilta onnistu.

Ihmisnenä pystyy erottamaan 2000-4000 eri tuoksua. Hajuaistin herkkyydessä on suuria eroja ihmisten välillä. Erittäin herkän hajuaistin omaava ihminen voi aistia aineen, jota on ilmassa muutama miljardiosa. Pelkkä tuoksu tai haju sinänsä ei kuitenkaan aiheuta yliherkille heidän moninaisia oireitaan, se ainoastaan varoittaa vaarasta. Kaikki liian hajusteiset, tunkkainen ja likainen haju tuntuvat erittäin vastenmielisiltä. Ne suorastaan tunkeutuvat nenääni. Ja siihen päälle vielä roppakaupalla erilaisia hajusteita, ei kiitos. Pieni suihkaus parfyymiä keholle ja raitis ulkoilma ovat hyvästä. Jos työpaikalla tai kotona alkaa olla tunkkainen sisäilma, niin älkää vaan suihkuttako sinne niitä hajusteita, tuulettakaa mieluummin huone avaamalla ikkunat. 

 Buzzadorina toimiessa saat yleensä paketin, jossa on jonkin yrityksen tuotteita sekä tuotenäytteitä, joita sinun pitää jakaa ystävillesi. Kampanjan aikana sinun pitää myös lähettää ns. "salamaraportteja", eli pieniä informaatioita kampanjasta. Esim. kun olet saanut paketin itsellesi ja kun olet testaamassa tuotteita. Salamaraportit voivat olla esim. myös kuvan muodossa instagrammissa tai facebookissa. Kampanjan päätteeksi täytyy kirjoittaa myös loppuraportti, jossa arvioidaan saatuja tuotteita.


Buzzadoriksi pääset liittymään tästä!


Testasin jo pikaisesti Cillit Bangin molempia versioita ja ne todellakin toimivat. Mikä parasta kotiin saa raikkaan tuoksun, mutta tuoksu ei ole kumminkaan läpitunkevan pistävä. Likaa ei tarvitse hinkata vaan suihkauttamalla likaiseen kohtaan hieman Cillit Bangia, antamalla vaikuttaa 5 minuuttia, muutama pyyhkäisy kostealla sienellä ja lika on todellakin poissa. Cillit Bang ei myöskään jätä pintoja tahmaisiksi.


Cillit Bang faktat
 
Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka vaikuttavat muutamassa minuutissa,
Matala pH-taso,
Cillit Bang Tehopuhdistaja on kylpyhuoneeseen on testtivoittaja kylpyhuoneen puhdistusaineiden tuoteryhmässä,
Irroittaa sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen,
Sopii lasi-, akryyli-, keraamisille- ja kaakelipinnoille, sekä PVC-lattialle ja kromipinnoille,
Suositushinta on 3,95€,
Käytä kumihansikkaita, jotta tuote ei ärsytä ihoasi


Kaikki Cillit Bangia käyttäneet, oletteko olleet tyytyväisiä tuotteisiin?

#cillitbangtesti #buzzador


Viikonloppuna bongasin Cittarista kauniin vaaleanpunaisia Reilun kaupan ruusuja. Ruusjen mukana tuli käsintehty käsikoru. Kiva idea. Toivon mukaan apu menee myös perille oikeaan kohteeseen.


Tiibetiläisen lääketieteen mukaan terve ihminen on henkilö, joka
pystyy tasapainottamaan arkisen elämän miellyttävät ja epämiellyttävät
tapahtumat tavalla, jolla hyvä energia tulee itsestään käyttöömme.
 
Tässä viisi vinkkiä.
1. Kuuntele aina, mitä sisäinen äänesi eli intuitiosi kertoo
tilanteista ja ihmisistä.
2. Kun olet terve, syö ja juo aina sitä, minkä intuitiivisesti tiedät
olevan sinulle hyväksi.
Kuntoile juuri sen verran kuin haluat: vähän tai paljon.
3. Kunnioita toisia ihmisiä ja elämänmuotoja.
4. Ole niin hyvä kuin voit, äläkä tee mitään, minkä uskot olevan väärin.
5. Tee sellaista työtä, jota todella haluat tehdä ja TARVITSET.
Tyytyväisyys on parasta lääkettä.

Helpommin sanottu kuin tehty? ;)

Olen huomannut, että mitä lähempänä kesäloma häämöttää  niin sitä väsyneemmäksi tulen. Olisikohan tämä jo psykologista väsymystä?


Aurinkoisia ajatuksia sädepäivään :)
 

SHARE:

5 kommenttia

 1. Toivon sulle oikein mukavia päiviä... ja onneksi se loma lähestyy kovaa vauhtia :)

  VastaaPoista
 2. Näin myöskin viikonloppuna Muumi-purkkeja, ja aivan ihania ovat!

  VastaaPoista
 3. Ihana muumipurkki! Täällä Cillit Bangit myös testissä.

  VastaaPoista
 4. Bongasin tänään kaupasta tuon muumi peltipurkin! Vielä jätin kauppaan... Onkohan sitä enää seuraavalla kerralla?! Tänään mietin jo sitäkin et ihme ku muumi postimerkit ei oo noussut suureen suosioon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että Muumi postimerkit ovat suosiossa siinä pienessä postimekrkkikeräilijöiden piirissä :) Muumit ovat ikisuosikkini.

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig