maanantai 19. toukokuuta 2014

Köyhäinhopeaa

Tilasin Perfect Home-kutsujen aikaan köyhäinhopeaa olevan vaasin/lyhdyn. Se on vaan niin ihana, blingblingiä. Jokaisessa arkipäivässä täytyy olla ripaus blingblingiä ja koti on kumminkin paikka, ossa vietämme paljon aikaa (toivottavasti), joten sen tulee olla myös mukava, ei vain kaunis. Aion laittaa tähän vaasiin kukkasia koristamaan ikivanhaa senkki vanhusta.

Tulossa on mielenkiintoinen viikko, mutta onneksi positiivisessa mielessä. Koulutyökin alkaa olla lopuillaan. Saa nähdä mistä sitä itsensä löytää ensi lukuvuonna. Olen tykännyt työpaikastani todella paljon, joten toivon saavani jatkaa siellä myös ensi lukuvuonnakin. Olen myös pohtinut, että muuttaisimme kesän aikana hieman halvempaan asuntoon, mutta muuttaminen on niin raskasta, Huoh! Olen ollut aina kova suorittamaan, liiankin tunnollinen. Tämä suorittamisensykli toistuu yleensä niin urheilussa, koulussa kun työjutuissakin. Joko tehdään täysillä tai sitten ei ollenkaan. Muistan sen ajan, kun harrastin kilpauintia, niin harjoittelin niin, että välillä tuli paha olo, mentiin yli 200 sykkeillä ja apinanraivolla. Olen oppinut elämään niin, että on niitä muitakin sävyjä kuin mustaa ja valkoista. Elämä ei ole joko-tai, siihen mahtuu paljon muutakin. On olemassa myös alisuoriutujia, jotka pystyisivät parempaankin, mutta heidän itseluottamuksensa ei vaan riitä asioiden eteenpäin viemiseen.  

Meidän täytyisi osata myös kehua itseämme ja nostaa välillä häntä kunnolla pystyyn :) Se ei ole väärin, jos on ylpeä omista saavutuksistaan ja joskus kehuskelee. Meillä on oman elämämme avaimet ja harvoin toinen ihminen ei voi tehdä elämämme eteen paljoakaan. On käytettävä rohkeasti elämänavaimia ja kokeiltava mikä tie on se paras juuri minulle. Valintoja tehdessä tulee kuunnella sydäntään. Maailmassa on liikaa sisältään jäätyneitä ihmisiä. Suorittamiseenkin voi tukehtua. Jokaisella on omannäköisensä elämä. Vanhempana ja ehkä viisaampana ainakin itse huomaan sen, että materia on hyvinkatoavaista ja tärkeintä on nauttia kokemuksista, tunteista ja elämästä aidosti. Elä sillä tavalla, että voit tuntea olosi onnelliseksi...se kai tässä elämässä on tärkeintä?!
Vaasi sopii hyvin jo tilaamieni köyhänhopeain kynttilälyhtyjen kanssa.


                                                               "Sometimes we need to stop analyzing the past,stop planning the future,stop figuring out precisely how we feel,stop deciding exactly what we want,and just see what happens."Carrie Bradshaw -Sex and the city quote.
Kaikki järjestyy aina. Aina.
 

PS. Matka oli todella mukava, siitä enemmän huomenissa.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig