keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Sisustusta, Abbaa ja hyvää oloa!

Tiistai. Ja tänään on jo keskiviikko. Minne nämä päivät oikein katoavat?
Meille muutti maanantaina puinen tummaa puuta oleva lipasto. Olen niin iloinen, että löysin viimeinkin lipaston olohuoneeseen ja vieläpä edullisesti facebookin sisustuskirppikseltä. Lipaston yllä oleva taulu ei enää sovi arvokkaan lipaston kaveriksi, joten seuraavaksi on etsittävä tämän tummahkon taulun sijalle uusi vaaleampi taulu. Olisiko kenties ehdotuksia mielenkiintoisista tauluja myyvistä nettikaupoista ?

Eilen sateli lunta ja paistoi aurinko. Mutta kylmä on ja pysyy. Kunpa kesä olisi lämmin. Maija kurkki suloisesti ihmeellisiä taivaasta tippuvia hiutaleita. Sanoin, että enkeleillä on siivouspäivä. Ostin Abba-museossa käydessäni uutukaisen Abba The Backstage Stories. Kirja perehdyttää mielenkiintoiseen backstage- elämään. Kirjan välissä on taskuja, joihin on monistettu kiertuemainoksia, sopimuksia ja muita kiertueisiin liittyviä asiakirjoja. Tämä kirja on varsinainen Abba-fanin ehdoton hankinta.

Olen viime aikoina löytänyt taas kuntoilun ilon. Eilen illalla kävin ystävättäreni kanssa tunnin iltalenkin ja tänä aamuna aion pinkaista ennen töihin menoa puolen tunnin juoksulenkin. Jos olen sohvaperunana päivät pitkät, niin tunnen itseni tunkkaiseksi. Sitä huomaa, kuinka nopeasti tunti vierähtää tietokoneen äärellä, kun sen voi viettää myös lenkkipolulla. Se on vaan se asennoitumiskysymys. Kun on kaveri, jonka kanssa kuntoilla sitä jättää treenit väliin paljon harvemmin. Hyvä olo syntyy pienistä asioista.
Ilolla,


SHARE:

1 kommentti

  1. Oletpas löytänyt kauniin lipaston. Itse en ole noille FB:n kirppareille uskaltautunut, ettei lähde mopo käsistä;)
    Aurinkoisia päiviä sinne!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig