perjantai 30. toukokuuta 2014

Life is uncertain. Eat dessert first!

Good things come to those who wait. Greater things come to those who get off their ass and do anything to make it happen.

Päivä on hyvä aloittaa positiivisella ja energisellä ajatuksella. Vaikka vielä onkin kovin viileät säät ja vettä sataa enemmän kuin laki sallii, niin silti on kiva leikkiä ajatusleikkiä asusteista. Alla pari asua, jotka olisi ihana pukea yllensä juuri tänään. Rakastan maximekkoja ja yksi lemppareistani onkin Espritin musta maximekko.Siivoilin eilen kirppistä varten vaatehuonettani ja löysin kivan kesäisen Tommy Hilfigerin pikeemekon, jonka ostin viime kesänä.
 Helatorstaihin kuului aamu- ja iltalenkki sekä kevyt salitreeni. Sadekaan ei haittaa lenkkeilyä, koska sade on vain pukeutumiskysymys. Asenne on se, joka ratkaisee monessa asiassa.Meitä ei kukaan tule hakemaan kotoa, ylös ulos ja hellimään kehoamme :) Tai sitten sinne keksikaapille, jos siltä tuntuu. Kuuntele sisäistä ääntäsi. Uskalletaan elää!


Elämäntapamuutos ei yleensä lähde rutiineista vaan ajatusmallien muutoksesta. jos elämäntavoitteet ovat jo alkuunsa utopisia ja liian korkealla, niin yleensä  koko homma alkaa luhistua kasaan heti alkumetreillä. Miksi yrittää väkisin taistella kohtaloaan vastaan? Väärä ajattelutapa! Tarkista läpikotaisin elämäsi kompastuskohdat, tavoitteet ja karsi pois liian suuret odotukset. Höllää välillä.
                              Tässä tulee huikea, terveellinen ja nopea resepti herkutteluun:

                                                                 1 kokonainen kananmuna
                                                                       1 munanvalkuainen
                                                                             1 iso banaani

                              Muusaa banaani haarukalla soseeksi. Lisää kananmunat ja sekoita
                                     tasaiseksi seokseksi. Makeutusainetta maun mukaan.

                                     Paista kookosöljyssä pannulla miedolla lämmöllä. NAM!
 
Siivoilin vaatehuonetta ja käytin lipastoa hyödyksi laittamalla sinne sukat, topit ja alusvaatteet. Kisu päätti majoittua yhteen hyllyyn :DOtimme myös pienet kauneusunet.Sää on kolea alle +10 astetta. Toivon mukaan lämpimät kesäsäät saapuisivat pian ja saisimme nauttia auringonsäteiden tuomasta ilosta ja lämmöstä.


En tiedä oletteko katsoneet alla olevan hauskan matkailuvideon. Ajattelin laittaa sen, koska loma on aivan nurkan takana, huomenna se alkaa!
 

Olisiko teillä kenties jokin idea, josta voisin tehdä postauksen kesäkuussa?

Meissä naisissa on paljon kaikkea hyvää, todella paljon arvokkuutta, haluan toivottaa onnellista päivää jokaiselle!  

 
SHARE:

2 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig