maanantai 26. toukokuuta 2014

Lettutötteröitä ja rantapäivä

Sunnuntai oli superkiva. Vaikka elämä onkin keskeneräinen ja tuskin tästä koskaan tulee valmista niin on silti ihana nähdäpaljon hyvää keskeneräisessäkin. Eilen paistoin pitkästä aikaa tortilloja ja tein niistä trendikkäitä lettutötteröitä laittamalla tortillalettujen väliin vaniljajäätelöä ja mansikoita. Todella herkullisia. Lettutötteröitä voit tehdä myös suolaisella täytteellä laittamalla väliin vaikka pulled porkia tai tonnikalaa ja paljon salaattia.Pukeuduin Desigualin maximekkoon. Tykkään tästä mekosta todella paljon :) Tätä voi hyvin käyttää töissä vaikka tällä viikolla onkin luvassa vain vettä ja pilvistä. Päälle vain farkkutakki ja menoksi.
Mistä tätä energiaa oikein pursusi ja vielä sunnuntaiaamuna? Toiminkohan aurinkoenergialla? Heräsin todella aikaisin, pesin kaksi koneellista pyykkiä, aloitin vaatehuoneen siivouksen, kävin tunnin lenkin ja kerkesin lukea Hesarinkin aamuauringossa. Suuntasin aamuiselle piknikille ja päikkäreille Pielisen rantaan. Ehdittiin olla vajaa pari tuntia, kun kuulostelin sateen saapuvan. Sen, että pääsin kotiin alkoi sataa taivaan täydeltä. Sade toi mukanaan laiskuuden. Sateessa on myös se ihana puoli, että luonto saa kaipaamaansa vettä, että saamme ihailla tätä kaunista vehreyttä ja sateen jälkeinen nurmen tuoksu on aivan ihana.


  
On hetkiä, aikoja ja paikkoja, joissa taivas ja maa kohtaavat. Mikä pyhittää sinun lepopäiväsi?

Pakolliset päikkärit :)

Hetki ennen sadetta ja salamoita.
Viikonloppuna mietin ihmisten eriarvoisuutta ja sitä kuinka ihmiset omilla itsekkäillä toimillaan kylvävät keskuuteensa eriarvoisuutta. Surullista. Kateutta, katkeruutta, ennakkoluuloja ja omaa elämää kohtaan olevaa epävarmuutta. Meillä jokaisella on kaapissamme luurankoja, mutta eriarvoisuuden kylväminen on todella ikävää. Niin ikävää, että mieluummin kartan tällaisia ihmisiä, jotka kylvävät tätä ympärilleen. Mutta karmanlaki kiertää niin hyvässä kuin pahassakin.

Jos hävität sorron ikeen keskuudestasi
ja lopetat sormella osoittelun ja pahat puheet,
jos annat nälkäiselle omastasi
ja ravitset sen, joka kärsii puutetta,
niin sinun pimeyteesi koittaa valo
ja yön varjo muuttuu keskipäivän kirkkaudeksi.
-Jes. 58-Toivotan sinulle ihanaa viikkoa!


SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihana idea nuo lettutötteröt! Ja kaunis mekko ja tuo viimeinen ajatus :)
  Ihanaa uutta viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo lettutötterö... ;) Täytyykin kesällä joskus kokeilla, aika monta ohjetta olen jo sinulta testannutkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi herkullinen tötterö! Näin kesän kynnyksellä innostuu tekemään taas vähän erilaisia herkkuja. Kaikki viilentävä on tervetullutta helteeseen.Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig