sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Järvenranta piknik ja täydellinen lauantai!

Lauantaina oli hellettä. Täydellinen lauantai! Puolentoista tunnin aamulenkki auringon noustessa ja lintujen laulellessa kesäisiä sointuja, ystävän tapaaminen, piknik äidin kanssa Pielisen rannalla, uiskentelua ja kuviokelluntaa, hyvä kirja, päikkärit, kolmen vartin salitreeni, tunnin iltalenkki ja terassilla kera ystäväni  sekä hipiäni näyttää jo ruskettumisen merkkejä.

Tänään näyttäisi säätiedotuksen mukaan sade yllättävän iltapäivällä Itä-Suomen. Harmi, koska on ollut ihana lenkkeillä aurinkoisessa säässä. Tähän olisi voinut jo tottua. Mutta täytyy ajatella niin, että luonto tarvitsee vettä ja kesäkin on vielä aivan alussa. Onneksi päivällä paistaa vielä aurinko, silloin suuntaan lenkille ja rannalle.  Rakastan meren- ja järvenrantoja. Rannalla käy aina pienoinen tuuli ja siellä ei ole koskaan tukahduttavan kuuma. Vesi on elementtinä minulle hyvin tärkeä ja rakas, kilpauinti taustanikin takia. Enää 4½ työpäivää ja sitten alkaa kesäloma! Loma, jollaista minulla ei ole ollut koskaan aiemmin, täynä mukavia suunnitelmia.Kevyet piknik eväät ovat parhaita. Hedelmät, marjat, vichy ja ruokaisat salaatit.Tyttö, joka katsoo järvelle.


Hikilenkki ja mahtava fiilis! Ulkona oli +28 astetta ja sisälläkin kiitettävän kuuma.


Parvekkeellamme on verhot, jotka saa tällaisilla helteillä laitettua parvekelasituksen eteen ja näin ollen asunto pysyy viileämpänä.

  
Kisuilla oli todella kuuma ja veinkin heidät vilvoittelemaan alakerrassa sijaitsevaan kylmävarastoon.


Ystäväni soitti illalla ja halusi lähteä terassille. Pysyin vakaasti vesilinjalla, ihanan raikasta jäävettä. En ole alkoholin suurkuluttaja ja en juo edes siideriä, jos mieleni tekee enemmän vettä.


Ihastelin facebookin kirppikseltä ostamiani tuotteita, jossa tässä yksi, valaisin. Laitoin valaisimen juurelle kauniit Willow Tree-enkelit.Rentouttavaa sunnuntaita!SHARE:

3 kommenttia

 1. Raikas jäävesi onkin ihan parasta tällä kuumuudella.
  Me taas lähdetään frisbeegolffaamaan, niin mieli hieman virkistyisi.
  Mainitsin tuolla blogissani, etten laita anonyymi-estoja, koska esim. linkitys ei sitten onnistuisi. Tässä kommentissakin se käy ilmi, mitä tarkoitan. Eli klikatessa nimeäni, ei pääse eteenpäin mihinkään. Ja nimimerkki väärä. :) Mokomat anot osaavat meililläkin herjata. Olkoot. Jos on niin vaikeaa, ehkä se on hyvä saada mieltään purkaa...?!
  Samaa mieltä olen kanssasi piknik eväistäkin. Kevyttä, maukasta, nestettä mukana... Ylensyöminen on pahasta. Liika suola ja rasva sekä sokeri myös.

  VastaaPoista
 2. Rupesipas tekemään mieli Vuonislahden rannoille....

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig