perjantai 9. toukokuuta 2014

Uusi lastensairaala 2017!

ULS2017-hankkeelle sävelletty Lohtu-kappale ja musiikkivideo julkistettiin tänään. Kappaleen on säveltänyt Tuomas Holopainen ja sen musiikkivideon on ohjannut Dome Karukoski.
Kappaleella ja videolla esiintyy laaja joukko suomalaisia huippuartisteja ja taiteen ammattilaisia. Mukana ovat Tuomas Holopainen, Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Samu Haber ja Samuli Edelmann.

 Kappaleen ja konsertin muodostamalla Live Aid ULS2017 -projektin kokonaisuudella tavoitellaan kolmen miljoonan euron keräystuloja.


6. kesäkuuta ensi vuonna kuullaan Helsingin Olympiastadionilla viiden tunnin mittainen, täysin talkoovoimin järjestettävä Live Aid ULS2017 -konsertti. Konsertissa esiintyvät Lohtu-kappaleella esiintyvät artistit. Vastaavaa konserttia ei ole nähty Suomessa ennen.

Autetaan rakentamaan uusi ja tehokas lastensairaala :)

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mekin katsoimme tyttären kanssa videon ja lähdemme kyllä konserttiin.
    Kaupasta palattuani huomasin, että tytär oli itkenyt ja kysyin syytä ja vastaus oli "No katsoin sen Lohtu videon useampaan kertaan ja tulin niin surulliseksi, kun kaikki lapset eivät ole terveitä"
    Ihana teini :)

    VastaaPoista
  2. Olipa kaunista! Huh! Milloin liput tulevat myyntiin?

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig