lauantai 10. toukokuuta 2014

LivBoxin ja Euroviisujen huumaa!

Viikonloppu alkoi rauhallisissa merkeissä. En ole koskaan ollut sen suurempi Euroviisu-fani ja Suomen kilpailubiisikään ei oikein tänä vuonna uppoa meikäläiseen. Abba-museosta ostin alla olevan mitalin, joka on kopio vuoden 1974 Euroviisujen voittomitalista. Tuolloinhan viisut voitti Abba, Waterloolla. Euroviisuissa on vuosien varrella ollut mielenkiintoisia ja tarttuviakin kappaleita. Yksi suosikeistani on naapurimaan Carola Häggkvistin Främling. Heti alkuun kaikille LivBoxin tilaajille, miltä toukokuun boxi vaikutti? Piditkö vai et?Mielenkiintoiset tuotteet ovat Cutrin Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille. Matkakoot 50 ml. Hyvät tuotteet kesäksi koska sisältävät uv-suojan. Hieman boxeissa oli vaihtelevuuksia, kuten esim. toiset saivat kynsilakan sijaan minikokoisen maskaran. Poskipuna on sellainen tuote, jota en tule tarvitsemaan, koska minulla on jo ennestään parikin poskipunaa kylpyhuoneen hyllyllä.


Iberon  Helmikorvakorut ovat oikein ihanat! Rakastan helmikoruja ja olikin ihana yllätys, että boksista paljastui kauniit korut.

  
Yksi suosikkeista toukokuun boksissa on ACO Sun cerat SPF 30 3,27 € / 5 g
Aurinkovoide huulille. Erittäin vedenkestävä huulivoide suojaa pitkäkestoisesti UV-säteitä vastaan. Sisältää E-vitamiinia ja Canola-öljyä, joka muuten kuulostaa hienolta, eikös vain? Canola-öljy on kuitenkin vain geenimuunnellusta rypsistä valmistettua rypsiöljyä. Ihonhoidon kannalta on oikeastaan yhdentekevää mistä öljy on valmistettu.


Kisujen kuvien myötä toivotan teille rauhallista viikonloppua! Meillä otetaan ainakin rennosti ja muistetaan äitiä. Huomenna pureudun vakavaan ja tärkeään asiaan, talojen homeisiin ja hajuihin. Huomaan vuosien varrella tulleeni todella herkäksi hajusteille ja tunnistan homeen/kosteusvauriot jo talojen sisäilmasta. Kun vaatteisiin tarttuu ikävän tunkkainen ja imelä haju, niin silloin puhutaan homeesta/kosteusvauriosta. Mutta tästä asiasta huomenna enemmän.


’ En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa…’, sanoi Puh katsoessaan Nasua,’…paitsi sinua, ystäväni.’ – A. A. Milne -Pidetään sydän lämpimänä ja ajatukset keväisen kepeinä!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Kauniit kuvat kisuista ♥ Oikein ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig