lauantai 3. toukokuuta 2014

Onnenkirje!

Oijoi, posti toi eilen ihanan kirjeen. Olin pyörtyä onnesta, projektini suuri tavoite on melkein saavutettu. Nyt alkaa pään raapiminen, uusia juttuja ja hieman järjestelyjä. Mutta on tätä odotettukin! Ei voisi paremmin alkaa viikonloppu ja tuleva kesäloma. Olen kiitollinen.

Tämän viikonlopun aion pyhittää ulkoilulle ja oleilulle. Aion nauttia elämästä ja tehdä suunnitelmia. Kyllä elämä on vaan ihmeellinen. Rukouksen voima on suuri, iltarukouksiini vastattiin ja sain kirjeen, joka sisälsi onnellisen asian. En oikeastaan mitään asiaa jätä yhden kortin varaan. Elämä on opettanut. Olen aina ollut kova haaveilemaan ja miettimään ratkaisuja ennalta asioihin. Sitä tipahtaa jaloilleen kuin kissa, kun ei ole pelkästään yhden vaihtoehdon varassa. Ylitän joskus aidan sieltä missä se on korkeimmillaan, vaikka saisinkin siitä takiaisia reppuuni. Olen oppinut käyttämään tilannetajuani hyödykseni ja kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäni ja annan vaan intuition viedä.  Hiljainen tarkkailu on arvokas taito - se vahvistaa kykyä nähdä näkymätöntä. Unelmien toteuttaminen vaatii yleensä halua ja motivaatiota, mutta se vaatii sinulta yhden ainoan asian: kovaa työtä. Ei ole mitään oikotietä, vippaskonstia tai salaisuutta, jonka urallaan menetyneet ihmiset tietävät, mutta eivät kerro muille. Verta, hikeä ja kyyneleitä, sitäkin enemmän! Ihminen hioutuu vuosien varrella, tulee varmuutta ja tietoa, ja lopulta loistat hiottuna timanttina. Kateus vie liikaa energiaa, en kadehdi ketään vaan ihailen tiettyjä ihmisiä.  Se, että on onnellinen ei tarkoita sitä, että pitäisi kulkea kylänraittia suu korvissa. Hyvä olo on tunne. Autan läheisiäni, saan hyvän fiiliksen. Pyrkyreistä en ole koskaan tykännyt, aitous näkyy kilometrin päähän. Aitoudella pääsee pidemmälle, koska jossain vaiheessa kulissit romahtavat ja sitten kolisee kovaa.

Kuinka voin olla näin onnettoman onnellinen?
Sitä en osaa kertoa kenen ansiota onnellisuuteni on, mutta
olen päättänyt nähdä jotain hyvää kaikissa ihmisissä ja
antaa arvoa jokaiselle päivälle, jokainen uusi päivä voi olla koko elämäni ihanin päivä. Olen karsinut energiasyöpöt epäaidot ja negatiiviset tyypit lähipiiristäni. Teen parhaani ja ihastelen elämän pieniä asioita, en pidä kalenteriani liian täynnä. Sen verran täytyy välittää itsestään, ettei unohda itseään. Pienistä asioista pulppuavat onnenlähteen suuret joet.  Siinä ne ovat, hyvän elämän eväät.

"Tärkeän päätöksen hetkellä meidän kannattaa luottaa vaistoon ja tunteeseen, koska järki pyrkii viemään meidät kauas unelmastamme selttäen, että vielä ei ole oikea hetki. Järki pelkää tappiota kun taas vaisto rakastaa elämää ja sen haasteita."

-Paulo Coelhon puhe hänen liittyessään Brasilian taideakatemian jäseneksi.

 Pinterest

"Aion katsella tämän vuoden jokaisena päivänä kaikkea ja kaikkia kuin ensimmäistä kertaa

- varsinkin pieniä asioita."

-Paulo Coelho/ Kolumni kuin ensimmäistä kertaa
Rauhallisuutta ja pehmeyttä lauantaihin,
PS. Huomenna arvotaan!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Postaus huokuu hyvää tuultasi onnenkirjeestä :). Onnea vaan!

  VastaaPoista
 2. Tämä postaus oli minulle tarkoitettu, herätti monenlaisia mietteitä <3

  VastaaPoista
 3. Tätä oli niin ihana lukea ♥ tärkeistä asioista puhuit. Ihanaa kun onnellisuus oikein pulppuaa tekstistä! Kirje taisi olla todella tärkeä!

  Aidot ihmiset ovat niitä joita itse arvostan ja haluan ympärilleni. Haluan olla sitä itsekin ja antaa läheisilleni hyviä, en niinkään negatiivisia asioita. On myös ollut ihana huomata, että elämän varrella ne tärkeät ihmiset jäävät ja uusiakin löytyy kun avaa silmänsä :)

  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon ihanasta postista! <3
  -Viltsu-

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig