tiistai 20. toukokuuta 2014

Ravintolapäivä Espan puistossa ja kesäinen Tallinnan matka!

Lauantaina suuntasin junalla kohti keväisen kesäistä Helsinkiä ja siellä odotti iloinen ylläri. Lauantaina vietettiin myös ravintolapäivää, joten  ihmisiä oli liikkeellä sankoin joukoin. Huimaa, mikä määrä Espan puistossa olikaan kokkailijoita ja herkuttelijoita piknikillä. Sääkin oli mitä ihanin ja se kiireettömyys, joka vallitsi viikonloppuna :) Pieni irtautuminen tutuista ympyröistä tekee aika ajoin hyvää sielulle. Se voi olla pieni pyrähdys pois koti nurkista, miniloma tekee niin hyvää.

Eilen lämpömittari näytti +29 astetta. Oli ihana suunnata kulkunsa parin tunnin hikilenkille ja siihen päälle vielä salitreenit. Olo oli euforisen ihana ja linnunlaulu on muuten mitä ihaninta musiikkia korvilleni. Koivun siitepölykausi ottaa koville, nenä joko vuotaa kuin seula tai sitten se on tukossa. Mutta viikonloppu sai minut niin hyvälle tuulelle, kuten eilinenkin päivä.Kävimme ruokailemassa ihanassa Kappelissa ja valitsin listalta Kana-Caesarsalaatin. Herkullista!

Vuittonin näyteikkuna on aina kaunis taideteos.Kävimme Teatterin terassilla ja poikkesimme myös Stockan Champagne Cornerissa.
Balleriinat ovat varma kesän merkki!Ei sitä turhaan puhuta, että Itämeri tulisi pitää puhtaana. Vesistöt ovat meille tärkeitä. Illalliseksi alkupalapöydän antimia ja  pääruuaksi lohta rapukastikkeella.
Maxime-ravintolassa oli huiput näkymät. Ikkunapöytä ja suoraan merelle päin.

Iltaruskossa kylpevä Tallinna oli kaunis näky. Sataman vieressä on huvipuisto, joka on avoinna iltaisin.


Muutamia ostoksia,


James Bondinkin suosiossa oleva Bollinger-shampanja on varattu erityiseen tilaisuuteen, jos saan projektini hyvin päätökseen :)
Pakollinen laivatuliainen, Mesikäpp!


Laukku Vuitton, Housut Only, Tunika Marimekko.

Lokkien päivällinen nousee pohjamudista.


Kesällä aion suunnata kulkuni Helsinkiin ja kohti Ateneumia. Tove Janssonin 100-vuotis näyttely on aivan pakko päästä näkemään!To Travel is Worth Any Cost or Sacrifice.
- Elizabeth Gilbert, Eat, Pray, Love -


SHARE:

1 kommentti

  1. Upeita maisemakuvia mereltä ja Espalta. Ihania elämän ylellisyyksiä. Minulla on tiedossa pitkästä aikaa Hesa-päivä ystävän kanssa muutaman viikon päästä. Odotan kovasti kaunista keliä ja Esplanadin kuhinaa. Kappelissa voisi tosiaan pyörähtää :).

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig