sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Adventtia, kauneutta ja turhuutta!

Hiljaiset aamut, peiton pehmeässä sylissä. Hiljaiset ja kiireettömät aamut ovat parhaimpia. Voi lueskella sängyssä ja haukata aamupalaa kaikessa rauhassa. Tehdä juuri mitä haluaa ilman aikatauluja. Nukkua päikkärit, syödä jälkiruokia ja nähdä kirjallista kauneutta! 

Eilen illalla kotiini saapui iltaani ilostuttamaan ja kaamosta valaisemaan rakkaat ihmiset, jotka työni ovat tuoneet vuosien varrella elämääni. Sielunsiskot. Glögi-iltamat. Kotikemuilua. Ei baarihössötystä.Paljon naurua, kourallinen kauneutta ja kaunista turhuutta.Koristelin illan kiteillä kiireettömyyttä, pienillä turhamaisen hyvää tekevillä lahjoilla ja kaikella hyvällä. Välittämistä, ennen kaikkea aitoa välittämistä sekä pari pikarillista glögiä kera cocktailpalojen.

Minulla on tiedossa parin viikon kuluttua yhdet pikkujoulut, työpaikkani pippalot. Aion käydä pienissä jouluissa vain syömässä toisen työkaverini kanssa ja sitten hurautankin kotiin. 
                      Minusta on tullut kovin mukavuudenhaluinen! 

Makoisaa ensimmäistä adventtia :)
Onko sinulla tiedossa pikkujouluja?



Oi,mikä ihana ilta. Voi tapahtua mitä vaan. Hän tapaa monta ystävää...♡










SHARE:

10 kommenttia

  1. Soluni kanssa vietämme pikkujoulua ja vastaava tilaisuus on myös seurakunnan järjestämä Gaala-ilta vapaaehtoisille. :) Onnellista adventtiaikaa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa mielenkiintoiselta :) Otathan kuvia Gaalasta?

      Poista
  2. Nam, mitä kuvia! Täällä aloitettiin tänään jouluvalmistelut. Perjantaina vietettiin yksikköni pikkujouluja yliopistolla ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin. Eilen taas oli pienimuotoisemmat, alkoholittomat juhlat kaveriporukalla. Ihanaa adventtiaikaa!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä ja herkullisia kuvia! Meillä on pikkuruiset "iltamat" viikon kuluttua, jos tämä flunssa ei tästä pahasti äkästy - taidan vähän ammentaa vinkkejä ;)

    Halauksia ja mukavaa adventti-iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen päärynä-ilmakuvattukinkku alkupaloja. Viipaloit päärynän ja laitat viipaleet ilmakuivatunkinkun sisään ja uuniin. Makoisia ja mehukkaita :)

      Poista
  4. Itsellä oli jo yhdet pikkujoulut ja ne taitaa jäädä ainoiksi ja hyvä niin. :) Mansikka ja halloumi, voi mums! :p

    VastaaPoista
  5. Nyt olisi pikkujouluja joka ikiselle viikonlopulle ennen joulua. "Onneksi" viikon duunimatka Baltiaan vähän rauhoittaa kuvioita :)
    xx J

    VastaaPoista
  6. Oikein hyvää adventin aikaa sinulle! Kivoja kuvia. Hiljaiset ja kiireettömät aamut ovat kyllä parhaita. Itselläni on kahdet pikkujoulut kavereitten kanssa. :) Sinulta ostamani muumimamma figuuri on kotiutunut hyvin. :)

    VastaaPoista
  7. Onpas ihanat ruusut! Ja nuo herkut. Nam nam. Elämässä voi tapahtua mitä vain, kun on silmät avoimina ja antaa asioiden tapahtua. Ystävät <3 Myös nettiystävät <3
    Viltsu

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig