torstai 29. toukokuuta 2014

Fiiliksissä!

Olipa ihana lukea wilmasta oppilaideni vanhempien kehuja kuluneesta lukuvuodesta. Tästä tulee niin se fiilis, joka komeilee myös puolustusvoimien sloganina " Tee työtä, jolla on tarkoitus"!
Olen myös hurahtanut todenteolla liikuntaan ja sen tuomaan ihanaan oloon. Käyn kolme-neljä kertaa viikossa salilla ja kuusi kertaa viikossa lenkillä. Lenkillä teen intervalliharjoitteita eli kävelen ja juoksen. Aina, jos ei viitsi mennä salille, niin teen treenin kotona. Ja voin sanoa, että siinä hiki lentää. Sadekaan ei haittaa, on päästävä tuulettumaan ulos. Goretexia pintaan ja sateenvarjo vielä mukaan ja eikun menoksi. Sitä huomaa, kuinka pienillä muutoksilla on saanut aikaiseksi suuria muutoksia omassa kehossaan, joka vaikuttaa sitten mieleenkin. Minusta ei tule bikinifitness-urheilijaa, tärkeintä on, että nautin olostani enkä koe olevani väärässä kropassa ja vain sen takia, että syön väärin ja liikun liian vähän. Hyvä olo ja hyvinvointi koostuvat pienistä asioista.





Jokaisessa päivässä täytyy olla ripaus luksusta ja blingblingiä.



Pidän pidennyshiuksistani hyvää huolta pesemällä ne pidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla. Id Hairin karkin tuoksuiset shampoo ja hoitoaine ovat ihanan tuoksuisia hoitotuotteita.


Olen esitellyt aiemminkin ihanan pääkallo rannekoruni, jonka on tehnyt AitoHelsingin Heidi Vornan. Nuori ja lahjakas kultaseppä, joka on syntyperältään Pohjois-Karjalasta.


Illalla paistoi niin kauniisti aurinko, että fiilistelin parvekkeella. Enää 1 työpäivä ennen kesälomaa.


Äitini toivoi, että leivon hänelle jotain erityisen hyvää. Katselin jääkaappia ja päädyin leipomaan ruohosipuli-juustomuffinsseja Afrikan paprikakreemillä


Ruohosipuli-juustomuffinit
3.5 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
 1dl mustaleima juustoraastetta
1 dl paahdettua paprikaa kuutioituna
noin 3 rkl ruohosipulia silputtuna (kolmasosa puntista)
1 prk kermaviiliä
1 muna
0.5 dl oliiviöljyä
1.5 dl maitoa
(0.5 tl suolaa, jos sitä ei ole katkaravuissa eikä paprikassa valmiiksi)

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää sitten loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Öljyä muffinipelti, ja lusikoi taikina siihen. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Testaa kypsyys tikulla.


Tänään helatorstaina aion relata, nukkua pitkään, käydä lenkillä ja salilla. Niin, ja se vaatehuonekin täytyisi vielä siivota, huokaus! Ikuisuusprojekti, en sano muuta.


Kesäisin ajatuksin,


SHARE:

2 kommenttia

  1. Oikein mukavaa päivää ja alkavaa lomaa!!! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo lause "Jokaisessa päivässä täytyy olla ripaus luksusta ja blingblingiä."
    Todellakin pitää.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig