tiistai 7. lokakuuta 2014

Kipuilua ja kivoja hetkiä

Mä olin eilen hieman laiskahko, enkä lataillut kirppisjuttuja tämän päivän postaukseen. Kirppis tulee huomenna :) Olen potenut ärhäkkää selkäkipua ja selkätulehdusta, joka osiltaan johtuu skolioosista ja iskiaksesta, hermojuuren puristustilasta. Illalla käyn paikallisella kiropraktikolla, joka todennäköisesti auttaa ainakin osittain vaivaani. Kipu on välillä alaselässä niin kova, että makaan vain illalla sohvalla särkylääke huumassa ja nautin kivuttomuudesta, joka tulee selän ollessa makuuasennossa. Selkä ei olekaan vihoitellut näin pahasti viimeiseen kymmeneen vuoteen. Mutta onneksi kyseessä ei ole mitään hengenvaarallisen vakavaa. Huomaan olevani kipujenkin keskellä onnekas, kun minulla ei ole vakavaa sairautta. En aio jäädä kotiin vellomaan kipujen keskelle vaan koetan särkylääkkeiden voimalla tehdä kivoja arkipäivän askareita. Inhottavinta tässä touhussa on kuitenkin se, että koko kroppa toimii heikolla liekillä, on normaalia elämä' särkyjä ja tuntuu kuin liikkuisi jarru päällä.

Huomaan liian stressaamisen suoraan aineenvaihdunnassani ja lihasten jäykkyytenä: kun on liikaa puuhaa, mikään ei sula, turvottaa, ja heikottaa. Mutta onneksi minulla on suht hyvä peruskunto, joka auttaa jaksamaan välillä kipujenkin kanssa.  Positiivisten ajatusten voima on niin suuri, että en halua ja jaksa ajatella koko aikaa kipuilua. Keskityn olennaiseen ja tähän hetkeen. Asioilla on aina tapana järjestyä. Ainakin selkä paranee himppusen verran tänä iltana. Haluan ainakin uskoa niin :) Kipuilua ja kivoja hetkiä, sitähän tämä elämä on.

Miten teidän syksy on mennyt: onko ollut vastoinkäymisi? Miten olette selättäneet ne?

Eilen olimme oppilaiden kanssa kuuntelemassa Duudsonien Jarpin ja HP:n viisaita sanoja unelmista, niiden toteutumisesta, ystävyydestä ja koulukiusaamisesta. Saimme vielä ns.koulukuvat poikien kanssa luokkamme kera. Duudsonien jäsenenet ovat viisaita tyyppejä ja he ovat osanneet kohdentaa bisneksensä tärkeisiin asioihin. Toivottavasti mahdollisimman moni nuori sai uusia viisaita ajatuksia ja tukea unelmiensa toteuttamiseen. Duudsonien ystävä-aiheesta tulikin mieleeni, että meillä on muistettu eläintenviikolla karvaisia ystäviämme. Olen aina ollut sitä mieltä, että  eläimistä tulee pitää hyvää huolta, jos sellaisen ottaa. On varauduttava lääkärikäynteihin ja huolehtimaan ystävästä jopa kaksikymmentä vuottakin. Rakkaus ja huolenpito, jonka annamme heille, sen saamme korkojen kera takaisin. Sama on hyväntuulisuuden, positiivisten ajatusten ja hymyn kanssa, hymyilkäämme vastaantulijoille ja saamme hymyjä takaisin :)

"Hymy jonka annat palaa aina luoksesi."

Pitäkäämme toisistamme ja itsestämme hyvää huolta!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi harmi tuota selkäkipua ��
  Tiedän sen todella, podin vuosia isias kipuja, myöhemmin hoidettiin selkärankareumana ja nyt vajaa vuosi sitten leikattiinkin nikamien siirtyminä ja ahtautumina. Minullakin on myös skolioosi.
  Vinkkinä joka itselläni auttoi oli tiukka tuki selkään. Ensimmäisen ostin Lidlistä, jota reumalääkäri suositteli. Iso apu esim autossa istumiseen.
  Paranemisia!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kivut hellittävät pian!
  Itsehän joudun niiden kanssa elämään, mutta mikä hienointa... tänä syksynä vihdoinkin löytyi yksi ihana esimies, joka ei "kavahtanut" mun vajaakuntosuutta ja otti mut työkokeiluun! Kyllä se onkin mieltäni piristänyt huimasti :D
  Oikein mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Ei kivaa, ei. Selkäkipu tai mikä tahansa kipu on hyvin ikävä seuralainen. Voimia!
  -Viltsu

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti selkäsi paranee pian!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig