perjantai 24. lokakuuta 2014

Kotoilua

Lepoa, kipulääkkeitä, kotielämää ja kirjallisuuden avulla tuleviin matkakohteisiin tutustumista. Sellaista on ollut minun viimeiset sairaslomapäivät. Nojatuolimatkailua nuokkuen. Ulkona paukkuu -15 asteen pakkanen, mutta onneksi kotona on lämpöistä. Vielä, kun saa kisut viereen, niin olo on varsin lämpöinen. niin, ja suklaallahan on myös parantava vaikutus, eikös vaan? ;) Glögiä ja Wienistä Cafe Sacherista ostettuja suklaita. Eiköhän olotila parane näillä eväillä.

 Valveilla oloaikanani olen lukenut hömppä- ja matkakirjallisuutta.Tykkään tutustua aina etukäteen matkakohteisiin, jotta perillä ollessa ei ole kuin lompsia kohteisiin.
Olen ollut kolme päivää sairaslomalla ja minusta tuntuu jo nyt, että tulen mökkihöperöksi. Onneksi minulla on maailman parhaat sairaanhoitajat, tassu tassua vasten, kuten viidennestä kuvastakin näkyy. Olen niin tyytyväinen puolentoista vuoden takaiseen sohva hankitaamme, tässä on niin hyvä olla, lukea kirjaa tai katsoa telkkaria. Selkä kiittää. Mutta se, mitä toivon juuri tällä hetkellä eniten, että voisin lopettaa iskiakseen kipulääkkeiden käytön, pääsisin kuntoilemaan ja voisin elää kivutonta normaalia elämää käyden töissä. Mutta kaikki aikanaan :)

Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi?Terveiset täältä sohvan mutkasta viltin alta,


SHARE:

2 kommenttia

  1. 15 astetta?! Jaiks! Onneks täälä on vielä pysytelty vai pikkupakkasessa. En oikein ole kylmän ystävä.

    Ihanaa viikonloppua ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Paranemisia! Ihana tuo tassu tassua vasten :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig