tiistai 21. lokakuuta 2014

Sairaslomalla

Sairaslomalla, pedin pohjalla. Särkylääkkeitä, unta ja iso kasa kirjoja, josko viikko menisi nopeasti ja iskias kivut helpottaisivat. Olen viimeksi kärsinyt iskiaksesta 14 vuotta sitten, joten olihan tuo jo aikakin :D Olen usein kimpuroinut olla töissä vaikka olenkin saanut sairaslomaa. Tyhmää. Mutta eilen minulta lähti töissä jalka alta ja kivut olivat niin kovat, että sain pika-ajan yksityiselle lääkäriasemalle, kasan särkylääkkeitä, kipua lievittävän pistoksen ja sairaslomaa.

Särkylääkkeet ovat sen verran tujua tavaraa, että nukun kuin kissa suurimman osan vuorokaudesta. Hereillä ollessani luen kirjoja siis hömpää- ja matkakirjoja ja haaveilen tulevista matkoista. Matkahaaveilu kohdistuen lämpimään maahan, kun täällä on jo lunta sekä pakkasta. Eikä lämpenevää säätä ole edes näköpiirissä. Toivon kovasti, että nämä lumet vielä sulaisivat pois ja saisimme nauttia lumettomasta alkutalvesta. Tai sitten kohdalleni osuisi onnenpotku ja voisin suunnata jo ennen hiihtolomaa jonnekin lämpöiseen maahan jossa olisi kesä ja aurinko paistaisi pilvettömältä taivaalta.

Loppuun muutama Helsingin Sanomien 12 vinkin kohta torjumaan väsymystä, klik.
Matkaamme kohti talviaikaa ja kaamosta. Joko saa masentua? :D


Ajatuksin,SHARE:

2 kommenttia

  1. Auuuuts, iskias on kyllä aikamoinen vaiva :/ Mutta onneksi siitä on tapana toipua :) Lempeää pötköttelyä ♥

    VastaaPoista
  2. Voi Satu, paranemisia! Selkäsärky voi olla kyllä kamalaa :( Olen kerran joutunutt ambulanssilla terveysasemalle kipupiikkiä saamaan. Tsemppiä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig