tiistai 14. lokakuuta 2014

Wien-Bratislava


Wien oli kaunis kaupunki, mutta Bratislava oli vielä ihanampi, tunnelmallisempi ja edullisempi. 0,5l olutta 1,20e, 3 ruokalajia 6-10e sekä aurinkoa ja lämpöä. Bratislavassa oli melkein puolet edullisempaa kuin Wienissä. Teimme extempore junamatkan Bratislavaan, jonne edestakainen matka maksoi vain 15e per henki ja matka Wienistä Slovakian pääkaupunkiin kesti vain tunnin. Bratislavaan ei ole suoria lentoja Suomesta, mutta Wieniin lentämällä ja sieltä ottamalla junan pääsee edullisesti ja nopeasti Bratislavaan. Palaan vielä ehdottomasti molempiin kaupunkeihin. Minun tämän hetken ehdottomat suosikkikaupungit Keski-Euroopassa. Piipahdimme Wienissä ollessamme kurkkaamassa hienot linnat ja muut nähtävyydet sekä kävimme herkuttelemassa ainoassa ja oikeassa Sacher-kahvilassa, joka sijaitsee Hotel Sacherin alakerrassa. Kahvila on niin suosittu, että sinne joutuu joskus jonottamaan. Otin itse punssilla kostutetun Sacherleivoksen, joka oli taivaallisen hyvää. Matka oli rentouttava ja minulla on teille paljon kerrottavaa kuvin.

 Ensi kuussa pitkä viikonloppu Helsingissä ja joululomalla Prahaan. Hiihtolomankin matkakohde alkaa olla jo päätetty. Kuten viikonloppuna sain todistaa ikävää suru-uutista, joka vain vahvisti entisestään omaa asennettani elämääni kohtaan. Elämä voi todellakin muuttaa suuntaansa silmänräpäyksessä, joten nautin nyt elämästä kun pystyn. Emme tiedä elämänmittaamme tällä pallolla, joten eläkäämme nyt ja toteuttakaamme unelmiamme!

Postailen teille vielä viikon aikana paremmin matkastani :)


SHARE:

4 kommenttia

 1. Perheemme miesväki kävi parisen vuotta sitten Bratislavassa, siellä oli silloin jääkiekon MM-kisat , tykkäsivät kovasti kaupungista.
  Totta on ,että elämää pitää elää nyt eikä sitku !

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta :) Ens vkolla minä matkaan Turkkiin, ekaa krt elämässä :)

  VastaaPoista
 3. Voi - Bratislava on ihana kaupunki - olen siellä kerran muutama vuosi muutaman päivän lomaillut. Ja Wienin kautta silloinkin kuljettiin;)

  VastaaPoista
 4. Wien on tuttu, mutta nyt alkoi Bratislava kiinnostamaan

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig