lauantai 4. lokakuuta 2014

Päivä, jolloin sattui ja tapahtui!

Eilinen päivä oli touhua täynnä. Olin heti aamusta klo 5.30 kampaajalla laitattamassa sinettipidennyksiä ja niistä tuli taas niin ihanat. Kampaamo Mariannen Tarja on todella taitava parturi-kampaaja, en voi muuta kuin suositella häntä. Olen aina ottanut tummanruskeiden sinettien kaveriksi myös raitoja. Tällä kertaa valitsin punaisia sinettiraitoja. Postipoika toi LivBoxin, joka sisälsi Roosa nauha-kampanjan kosmetiikkatuotteita.

 Eilen oli myös harvinaisen mielenkiintoinen ja kivulias työpäivä. Ärtyneen tulehtunut alaselkä, hain välitunnilla terkkarista kaksi lihasrelaksantti- ja kipupiikkiä sekä kasan lääkkeitä. Ja palasin sieltä vielä töihin. Luulenpa, että taitaa tulla muutama lepopäivä treeneistä. 

Sain eilen myös mukavan puhelun työhön liittyen. Koen olevani onnekas, mutta suurin syy on toki monipuolinen työkokemukseni. Minulla on aina jokin projekti meneillään, kuten tälläkin hetkellä. Olen aina sanonut melkein työlle kuin työlle  "kyllä". Kun tarttuu tuumasta toimeen ja  ottaa suunnan ja alkaa tehdä asioita, sitä saa aikaiseksi todella paljon. Haaveet, unelmat ja tavoitteet muuttuvat elämän varrella, mutta kun ottaa tilanteet haltuun, niin jotkut tavoitteet toteutuvat. Elämä tuntuu juuri tällä hetkellä niin hyvältä (kunhan vielä selkä kuntoutuisi).

Illalla leivottiin kanatortilloita ja relailtiin kisujen kanssa katsomalla Vain Elämää-sarjaa. Se on ollut mun ehdoton lempparisarjani siitä asti, kun ensimmäinen tuotantokausi käynnistyi. Tänään takamuksen pitäisi kestää parin tunnin ajomatka naapurikaupunkiin. Tiedossa on hyvää seuraa, herkullista ruokaa ja kiireetön päivä. Viikon kuluttua olen Wienissä, pelkkä ajatuskin antaa voimia ensi viikkoon :) Perjantai oli siunattu, kaikella tavalla. Enkelin siiven kosketuksia, elämänmakuinen päivä.Levollisia ajatuksia viikonloppuusi, 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Kivaa viikonloppua ja paranemisia selälle!

  VastaaPoista
 2. Upeat pidennykset. Selkäkipu on inhottavaa, toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 3. Vaude mikä tukka! Tsempit selän kanssa, i feel you!

  VastaaPoista
 4. Hieno tukka, mutta hirvittävän aikaisin olet kampaajalla! Paranemisia, selkäkipu on toooosi kurjaa :(

  VastaaPoista
 5. Voi ei, toivottavasti selkäsi ei ala enempää vihoitella.
  Onpas kauniit siivet! Pala taivasta.
  Maija aina yhtä söpö neiti.
  -Viltsu

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig