sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Wien - tunnelmallisen hohdokas kaupunki

Olen ihastunut Wieniin, sen pieniin leivospuoteihin, tunnelmaan ja kaupungin arkkitehtuuriin. Olemme kävelleet todella paljon ja joka puolella on kauniita rakennuksia ja puutarhoja.
Luulen, että jos olisin täällä viikonkin niin minulla olisi yhtä lyhyet jalat kuin mäyräkoiralla. Sen verran paljon on tullut käveltyä :D Lämmintäkin on riittänyt +22 astetta. Varsin lämmintä Suomen tämän hetken säähän verrattuna.
Jatkan kaupungin ja pidän pienen syysloman bloggauksesta!
Palaan tiistaina kotiin ja syysloman aikana aion visiteerata vielä ystävättäreni luona naapurikaupungissa. Loma, se vaan on niin kaunis sana!

Vaikken jouluihminen olekaan, niin odotan ainakin joululomaa ja Prahan matkaa. Ja eiköhän tällä syyslomalla jo katsella hiihtolomankin matkaa hieman kauemmaksi ja lämpimään kohteeseen. Olen jo nyt niin innoissani tästä matkasta ja kaikista tulevista matkoista. On siis ainakin varmaa, että säästäminen ja kirppistely jatkuvat :) 
Venytän penniä kotona ja jatkan intohimoni parissa, matkaillen.

Clarins-arvonnan voittajattaren arvon tiistaina kotiin palattuani :)

 Lämmöllä,


SHARE:

3 kommenttia

  1. Hyvää loman jatkoa, Wien on kaunis kaupunki , siellä ( myös siellä ) on paljon näkemistä ja kilometrejä kertyy , kuten muissakin kaupunkikohteissa kiitettävästi.

    VastaaPoista
  2. Wien on kyllä ihastuttava kaupunki. Kuvasatoa odotellessa :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig