perjantai 10. lokakuuta 2014

Unelmien astiasto

Olen viime aikoina tehnyt nettikirppiksiltä hyviä löytöjä. Olen vuosia ihaillut Arabian Paratiisi-astiastoa, mutta se on ollut aivan liian kalis hankittavaksi. Olen tehnyt nettikirppiksiltä sen verran hyviä löytöjä, että nyt se on minulla. Lähestulkoon. Kokoelmastani puuttuu enää sokerikko/rasia ja 2kpl teekuppeja/tasseja. Jos teillä on jollain ylimääräisenä näitä ihanuuksia, niin saa tarjota! satukoo79@gmail.com. Myyn pois muut astiastot ja jos teitä kiinnostaa siniset Iittalan Taika mukit, vetoisuus 0,6 ja Taikan punaiset kulhot 2kpl, niin kyselkää sähköpostitse, kiitos :)

" Paratiisi-sarjan koriste on ylellisen rehevä ja se yhdistyy kauniisti hallittuun muotoon. Yksikin sarjan esine tuo uutta hehkua koko kattaukseen, ja kokonaisuutena sarjan astiat muodostavat näyttävän kuosin. Paratiisia on helppo yhdistellä muun muassa Teema-astiastoon.Paratiisi on klassinen ja ajaton sarja, jossa hillitynvahva muoto yhdistyy runsaaseen koristeeseen. Birger Kaipiaisen suunnittelema kiehtova Paratiisi on Arabian rakastettu klassikko. Yksikin Paratiisisarjan osa kattauksessa muuttaa tunnelmanja tekee arjesta juhlan."

Nyt omistan Arabian Paratiisi-sarjasta litran kannun, syviä ja matalia alku- ja ruokalautasia, suuren kulhon, teekuppeja ja tasseja. Olen niin ihastunut tähän astiastoon, että tekisi mieli pakata se mukaan Wienin matkalle ;D Loma ei voisi alkaa paremmin, kun on saanut toteutettua kerralla kaksi unelmaansa. Ostan vähemmän turhuuksia ja panostan sen sijaan ajattomiin klassikoihin. Jos ostan jotain uutta, niin minun täytyy luopua jostain vanhasta. Tämä sääntö on toiminut hyvin, suosittelen!
Onko teillä jokin astiasto, johon olette erityisesti tykästyneet? 

 Koska sain pitkäaikaisen astiasto unelmani toteutettua, niin haluan myös nähdä uusia eksoottisia paikkoja ja avartaa omaa maailmankatsomustani. Tänä vuonna olen jo saanut kokea ja nähdä paljon uusia kohteita toiselta laidalta maapalloamme.
Rakastan matkailua sekä uusien paikkojen näkemistä ja kokemista. Kauniiden kaupunkikohteiden lisäksi, rakastan villiä luontoa ja turistilaumojen valloittamattomia kaukokohteita. Sen lisäksi, että haluaisin kokea vielä ainakin niin Afrikan savannit, Kalifornian kukkulat kuin Aasian löhöloman. Tosin Thaimaaseen en halua matkustaa vaan hieman siistimpään Aasiaan. Maapallolla on niin paljon käymättömiä kohteita, että matkailu on ainakin loputon harrastus :)
Tänä iltana suuntaan Helsinkiin ja Wieniin.

See Ya!
Ps:Muistakaa osallistua Clarinsin arvontaan!SHARE:

7 kommenttia

 1. Valitettavasti minulla ei ole tarjota sinulle puuttuvia osia, mutta kaunis astiasto tuo on.
  Kiva uusi banneri sinulla. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Kiitos kun liityit äsken http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/ lukijaksi.. <3 Minäkin täällä sinun lukijana ollutkin jo pidemmän tovin.

  Paratiisi astiasto on minullekin rakas. Sain 40-lahjaksi lautasen jonka taakse on kirjoitettu vuosi 1968, ilmeisesti astiastoa aloitettiin valmistamaan vasta vuonna -69 Eli kyseinen lautanen on vedos. Ostin myös omaan sarjaan jekuksi Stockmannin 100-vuotis Paratiisiastioita, luumun/vihrenvärisenä. Hauska jekku ja varmaan arvokin nousee.

  Kaunista viikonloppua sinulle ja toivoakseni saat astiastoon puuttuvia osia :)

  Tiia

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa ystäväiseni!
  Unelmien astiasto on todellakin unelma. Ihana kattaus on puolet ruuasta. Valitettavasti en omista tästä sarjasta mitään, joten en voi heti auttaa, mutta jos vastaani tulee, kysäisen sinulta. :)
  Viltsu

  VastaaPoista
 4. Paratiisi on niin kaunis astiasto :) Isovanhemmillani on sitä 24 hengelle, ihastelen sitä aina siellä käydessä.

  Hyvää viikonloppua ja hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 5. Musta Paratiisi on yksi kauneimpi koskaan tehtyjä astiastoja, sininen ei ole mun lempiväri, mutta Paratiisissa tykkään juurikin eniten tästä perinteisestä, se liila tai musta/valkea ei säväytä.

  VastaaPoista
 6. Paratiisi on ihana sarja! Rentouttavaa ja elämysrikasta matkaa!

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva kuulla vähän perusteluja, miksi et halua matkustaa Thaimaahan :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig