keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Iloinen uutinen ja pienoinen kirppis!Ensiksi täytyy mainita todella hämmentävän iloinen asia. Työpaikkani fyssari ja yksi lääkäri ovat julistaneet minulle, että selässäni on skolioosi. Näin vanhaksi piti elää, että eilen illalla sain uuden tiedon, minulla EI ole skolioosia. Noh, ei ole ensimmäinen ja tuskin viimeinenkään kerta, kun tämän kyläpahasen "viisaat miehet" tekevät vääriä diagnooseja. Huippuunsa vietyä ammattiosaamista, sanon minä :D

 Ihmisille annetaan vääriä lääkkeitä ja vieläpä sellaisia yhdistelmiä, jotka ovat keskenään otettuna hengenvaarallisia. Jos potilas itse ei tarkista lääkkeiden yhteensopivuutta, niin henki on pahimmassa tapauksessa pois. Kenellä on vastuu? Kaikki asiakkaat eivät a) kuvittele kipujaan ja b) kaikki vaivat eivät poistu itsestään tai syömällä purkki tolkulla buranaa. Olen käynyt mahdollisten vaivojen kanssa jo toista vuotta yksityisten lääkäreiden vastaanotoilla. Tulee kroppa kuntoon ja oikeita diagnooseja, eikä ainaista kipupiikki ja särkylääkekierrettä. Mä oon niin kiitollinen!

 Be happy. Not because everything is good, but because you can see the good side of everything.

Sitten hieman kevyempään aiheeseen eli kirppariin. Olen pyörinyt pyörremyrskyn lailla kotonamme ja kaivellut kaapit ja niiden perukat. Mun kaapit alkavat olla oikeasti järjestyksessä ja sieltä löytyy vain sellaisia tavaroita, joita oikeasti tarvitsen.

 Jos jokin alla oleva tuote kiinnostaa sinua, niin laita tiedustelua ja mahdollinen tarjouksesi tuotteesta (hyväksyn tai hylkään) sähköpostiini, satukoo79@gmail.com. Hinnat eivät ole päätä huimaavia, koska haluan oikeasti tavaroista eroon. Lisään tuotteen hintaan mahdolliset postikulut ja mitä enemmän ostat, niin tulevat samoilla postikuluilla.

 Pentikin tuikkulat.

Festivoita. Vasemman puoleinen Humppilan kynttilälyhty ja suurin Festivo ovat jo myyty.

Arabian vanhat lautaset 8kpl.Tampereen kaupungin erikoisvaasi.
Iittalan vanhat violetit lasit, 6kpl.Kermansaven Saimaa-lautanen.

Tuikkulat.

Pari kertaa käytetty, uutta vastaavat vesijuoksusandaalit/ käsivastukset.Kaupassa 55e.


Kiitollisuudella tähänkin päivään,


SHARE:

6 kommenttia

 1. No onpa kyllä hienoa tuo uusi diagnoosi ��
  Minuakin hoidettiin selkärankareuma potilaana 15v ja olikin nikamansiirtymät ja ahtaumat.
  Tavaramäärän pois saaminen kotoa puhdistaa kummasti oloakin. Huomasin sen alku syksystä, kun myin kirpparilla
  kasan ylimääräistä tavaraa.
  Ihanaa loppuviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että kiputunnelin päässä on valoa :). Aivan ihana väri tuossa paidassasi ylimmässä kuvassa :).

  VastaaPoista
 3. Väärä diagnoosi tai se, ettei saa apua kipuun ja särkyyn on raastavaa myös henkisesti. Onneksi olet siis "suoraselkäinen".

  VastaaPoista
 4. Hieno uutinen terveyden suhteen , kunhan vain kipukin saataisiin kuriin . Täytyis varmaan itsekin paremminkin tyhjentää , täysiin kaappeihin ei mahdu mitään lisää ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä saada vihdoin tietää, mikä vialla. Tai jotain oikeaa hoitoa. Sitä vaan kaikki lyödään samaan nippuun ja hoidetaan oireita. Ei selvitetä syitä. Niin on helpompaa... Huoh. Liukuhihnalla on omat vaaransa. Kukaan ei ota vastuuta toisesta. Tässä yhteiskunnassa on isoja mätiä kananmunia!
  Onpas kirppikselläsi taas namuja tarjolla. Voih.
  -Viltsu

  VastaaPoista
 6. Hienoa, jos oikea diagnoosi vihdoin löytyi.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig