sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Beauty of Life*

Tunnet varmasti jonkun ihmisen, joka ei näe oikeastaan koskaan missään mitään hyvää. Hän kadehtii toisten elämää ja koettaa mennä samanlaiseen muottiin kuin kaverinsa vaikkei mahdu sellaiseen. Siinä jää oma elämä elämättä, meillä jokaisella on omanlaisemme tarina. Emme ole toistemme kopioita ja hyvä niin. Yleensä aina,kun tyyppi ottaa sinuun yhteyttä, on jokin asia päin mäntyä. Se tunne, kun sinun tekisi mieli ravistella kyseistä tyyppiä ja sanoa: elämässäsi on varmasti hyviä juttuja, kun vain avaisit silmäsi. Lakkaa valittamasta. Näet silloin kaiken sen ihmeellisen, jonka keskellä saat elää.
Maailmaa ei pidä myöskään katsoa ruusunpunaisten lasien läpi. Silti aina on mahdollisuus huomata ja arvostaa niitä positiivisia hetkiä arjessaan. Aina on olemassa asioita meidän jokaisen elämässä, joista kiittää.

*
Luota  sisäiseen ääneesi ja voimaasi, koska toiset ihmiset, materia ja muu maailma eivät tee sinua onnelliseksi. Meillä jokaisella on asioista oma näkökulmamme. Katso peiliin, älä syytä muita. Älä vain raahaudu päivästä toiseen vaan elä omannäköistäsi elämää. Jos tähän saakka olet kadehtunut toisten elämää, niin muuta katsontakantaa. Ala elämään viimeistään tänään omanlaistasi elämää, jospa sinua alettaisiin hieman kadehtimaan, kun uskallat olla oma itsesi, etkä toisen kopio. Älä muuta itseäsi siksi, että kuvittelet jonkun toisen pitävän sinusta silloin paljon enemmän. Jos kuitenkin tahdot muuttua, niin tee se vain omasta tahdostasi ja omaksi iloksesi. 
 *
 Sinun ei tarvitse arvostella, kadehtia tai kauhistella ketään toista. Keskity omaan itseesi kokonaisuutena. Arvostelujen sijaan kunnioitan jokaisen yksilöllisiä puolia, poikkeavat ne sitten kuinka paljon tahansa omista puolistani. Ymmärrän, että me kaikki olemme erilaisia, mutta myös  samanlaisia. Olemme vain ihmisiä. 
*
Usko omiin fiiliksiisi ja luota, ne kertovat usein missä menet. Jos haluat erilaisen lopputuloksen kuin ennen, sinun on myös tehtävä asiat eri tavalla. Älä kangistu kaavoihisi. Älä jämähdä  mukavuudenhaluiseksi tai pelokkaaksi. Älä mieti asioita aina negatiivisen kautta, ole avoin.
Aina sinun ei tarvitse tietää tarkkaan päämäärää. Riittää, että rohkaistut kokeilemaan uusia juttuja. Aina voi nousta uudelleen, jos on mennyt harhaan.

Uskalla elää, toteuttaa haaveita ja muuttaa asennetta ja katsontakantaa.
Pysähdy, katso suuntaa minne olet menossa, aina on edessä uusi aamu.
*
Uskalla elää omannäköistäsi elämää, älä selittele. Älä tee asioita, että voisit vain kehuskella niillä. Kuuntele sydäntäsi.

Jos elämä perustuu pelkkään kehuskeluun, eivät asiat ole hyvin.
Sisäinen hyvä olo ja sisäinen voima, ne tulevat muusta kuin materiasta ja armottomasta näyttämisen halusta. Otatko tiettyihin tyyppeihin yhteyttä vain silloin, kun haluat kehua asioita? Tällaisia tyyppejä on entisessä suvussani, saanen todeta sitä entiseksi. Myötähäpeää. Jos olet itse saavuttanut omalla työlläsi, etkä siipeilyllä asiat voit olla ylpeä saavutuksistasi, seuraavakin etappi onnistunee kun olet päässyt jo tähän saakka. Kovalla työllä ja päättäväisyydellä. Vaikka meillä jokaisella on silloin tällöin heikkoja hetkiä niin ei pidä jäädä maahan makaamaan vaan noustava ylös. Karsi elämästäsi myös energiasyöpöt tyypit, koska ei ole väärin karsia ihmisiä elämästään, jos voi paremmin ilman jotain tiettyä henkilöä.
Valoisuutta ja hyvää mieltä.
*
Kaikista kokemuksistamme elämämme varrella on jokin hyöty, ne tekevät usein meistä pehmeämmän, rauhallisemman, selkeän, ymmärtäväisemmän ja elämänviisaan ihmisen.

Unelmoi, ota ensimmäinen askel kohti unelmiasi. Päätä, tee töitä, fiilistele omannäköistäsi elämää, tee virheitä, opi niistä, sädehdi ja tunne sisäinen tasapaino.
Ripaus enkeliyttä.


Kuva


 

Kuva


SHARE:

5 kommenttia

 1. Kiva elämää ja viisautta täynnä oleva postaus.
  Heleää Helluntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin! Näitä asioita on tullut pohdittua itse viime aikoina paljonkin. :)

  VastaaPoista
 3. Voi Satu, kiitos taas, niin tärkeitä sanoja ja ajatuksia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä jutusta, tämä oli voimaa tuova ja paikallaan tähän hetkeen! ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos - juuri näin - ja todellakin tunnen muutaman tuollaisen ihmisen, mutta onneksi en kovin montaa <3

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig