lauantai 9. toukokuuta 2015

Matkalla uuteen*

Eilen piipahdin tutustumassa uuteen työpaikkaani Helsingissä. 
Alue on aivan ihastuttava ja töihin pääsee bussilla, junalla tai ratikalla, riippuu missäpäin Helsinkiä asuu. Tapaaminen oli erittäin rento ja mukava. Taputan itseäni olkapäälle, kun kuuntelen sydäntäni tehdessäni valinnan useiden työpaikkojen joukosta, joita minulle tarjottiin. Odotan innolla sitä hetkeä, kun työt alkavat uudessa koulussa. Työtehtävä on todella mielenkiintoinen ja työparinani toimii erityisluokanopettaja ja koulunkäynninohjaaja. Haastavan ihania oppilaita ja opin varmasti taaspaljon uutta seuraavan lukukauden aikana. Sain niin lämpimän vastaanoton koululla käydessäni. Kevätkin oli jo pitkällä Etelä-Suomessa, jos vertaa tänne Pohjois-Karjalaan.

Nyt on vielä yksi iso juttu edessä, uuden kodin löytäminen tämän kuun tai viimeistään kesän aikana. Tarkoituksena olisi muuttaa lopullisesti heinäkuun lopulla.
Jos sinulla on tiedossa asunto Helsinki - Etelä-Vantaa akselilta, niin laita minulle sähköpostia, satukoo79@gmail.com.

Helsinki on aina kaunis kaupunki,joka on täynnä elämää ja mahdollisuuksia. Miksipä en tarttuisi tilaisuuteen elää omannäköistäni elämää :)Oivalla siis oma arvokkuutesi, omat mahdollisuutesi ja ne ikiomat polkusi kaikkine risteyksineen. Onnistut, jos yrität ja olet rehellinen sydämellesi. Oma negativiinen näkäkulma ja turhar pelot ovat usein esteenä unelmiememme toteutukselle. Onnellisuuden voima löytyy sinusta itsestäsi. 
Uskalla toteuttaa unelmiasi, se antaa voimia.
Jos huomaat, että tämä ei ollutkaan juttuni, niin melkein aina voi muuttaa suunnitelmaansa ja katsoa seuraavan risteyksen. Elämä on löytämistä ja oppimista. Positiiviset ajatukset houkuttavat puoleensa positiivisia asioita.


SHARE:

6 kommenttia

 1. Toivottavasti uusi koti löytyy pian :)

  VastaaPoista
 2. Sinulla onkin uusia tuulia tulossa, tsemppiä kodin etsintään. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, toivottavasti asunto löytyy pian. Kesällä voi olla vaikeampi löytää kuin nyt.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnea uudesta työstä!
  Toivottavasti hyvä asunto löytyy.
  Voin jakaa tuonne Twitterin puolellekin postauksesi.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti löydät mukavan asunnon! Täällä etelässä on tosiaan kevät pitkällä, kesä kolkuttelee jo oven takana! ;)

  VastaaPoista
 6. Hurjasti tsemppiä kodin löytymiseen!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig