perjantai 29. toukokuuta 2015

Taianomainen kesäfiilis*

Täällä satoi toissapäivänä vettä. Sadepäivissä on jotain todella erilaista. Sen vaan tuntee heti aamusta, kun havahtuu räystäällä soittavien pisaroiden naputukseen. Ukkosta ilmassa, matalapainetta! Mutta kuntosalilla sateinenkin päivä kirkastuu ja saa hopeiset reunat. Sinne ei sadekaan pääse, voi nauttia juoksumatolla ylämäkeen kävelystä ja nostella rautaa kuin viimeistä päivää.

Vesi on hyvä syy pysyä sisällä vapaallakin. Se antaa luvan tehdä kotitreenejä ja hillua kalsareissa koko päivän. Saa olla myös saamaton.

Ehkäpä sadekelit ovat luontoäidin lahja ihmisille: lepopäiviä,, niitä villasukka-teemuki-laiskottelupäiviä. Ja niitä me kaikki tottavie tarvitaan! 


 Eilen illalla oli kesäillan lempeän lämpöinen kutsu ja sinitaivaalla soutelivat harsopilvet. Katselin illalla aurinkoon, niin kauan kunnes kultapallo piiloutui yön syleilyyn.
Tänään on vuorossa liikuntapäivä ja viimeinen varsinainen työpäivä tällä lukukaudella ennen pitkää kesälomaa.
Nyt alkaa olla sellaisia aikoja vuodesta, että välillä haluaisi pysäyttää ajan hetkeksi ja vain fiilistellä tätä alkukesän hennon vihreää kauneutta,ihanuutta ja lämpöä. Alkukesässä on oma taianomainen fiiliksensä, jokaikinen alkukesä. Kuten sadepäivissäkin kesällä.
Se tuoksu, kun tuomi ja sypressi kukkivat.
Se ihana kesäinen fiilis,kun sateen jälkeen tuoksuu vasta leikattu nurmikko.
Sitä ei voi sanoin kertoa, kuinka kaunista aikaa alkukesä onkaan.
Jotain ihanaa, jota aina odottaa yhtä innokkaasti ja yllättyy aina positiivisesti. Lisää taianomaisen kauniin tuoksuvia päiviä ensi viikkoonkin.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig