maanantai 11. toukokuuta 2015

Päiväkirjamerkintöjä viikonlopulta*

Viikonloppuna vietin mukavia hetkiä. Itsekseni ja  ystävien kanssa, oikein makoisia juttuja. Makoisaa ruokaa, helmeilevä ilmapiiri ja kermaisa seura. Kävimme syömässä kolmessa eri paikassa ja saimme raportoitua kaikkia asiat :D Viikonloppuna treenailin kevyesti. Ruuasta voi lipsua, mutta treenit on tehtävä. Sujautin ekaa kertaa tänä vuonna Suomessa jalkaani ballerinat. Ihana tunne! Relailtiin kisujen kanssa, katseltiin sinitaivaalla ohitsemme lipuvia pilvenhaituvia ja etsittiin tulevaa kotia netistä. Pari kivaa vaihtoehtoa löytyikin. Tosin, muutama muukin voi olla kiinnostunut näistä kohteista.


Eilen piipahdin äitini luona ja haudoilla. Henkeviä kohtaamisia. On tärkeää halata, osoittaa hellyyttä ja sanoa ne kauniit sanat eläessä.Kauniin kesäinen sää. Mustia muistokiviä nimineen ja numeroineen, isän mummon hauta, hän kuoli samana aamuna kun minä synnyin illalla. Hiljaisen leuto tuuli kuiski hempeän raadollisia tarinoita eletystä elämästä ja jälleen kerran hautausmaalla käyskennellessäni sain uusia inspiroivia ajatuksia*

Tuleva viikko on toiminnan täyteinen, hyvällä tavalla. Kolme työpäivää, yökoulua, tapaamisia, pakkailua ja Nizzan/Monacon/Cannesin matka.
Enää 3 viikkoa kesälomaan ja treenaaminen kovenee.
Mietin viikonloppuna, että minulla on käsilläni hieno hetki, hieman rankkakin, jolloin mikä tahansa on mahdollista. Voin saada sen, mitä todella haluan ja senkin, mitä en missään nimessä halua. Välillä täytyy pysähtyä ja miettiä mitä kohti kulkee ja mitä tahtoo.
Meillä jokaisella on yksilölliset tavoitteet ja unelmamme.
Elämän mittainen matka, kivisiä ja ruusuisia polkuja.
Viikonloppu oli lempeän mukava, jossa kesäiset tuulet toivat mukanaan rentoutta ja kesäfiilistä.
Sydän ei ajattele, sydän tuntee.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Niin, elämä on valintoja. Jos valitsee joskus väärin, on aina mahdollista valita uudelleen. Jos ei muuten, niin sitten vaikka muuttamalla omia asenteitaan elämään.
    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kivoja fiiliksiä ja Nizza kuulosti erikoishyvältä! :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig